Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 8 al 14 de febrer

per Redacció, el 8 de febrer de 2023 a les 08:48
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!




 


Versió sense playbuzz
ÀRIES (3/5)
Si tens parella, sentiràs que esteu més units però tot així, tindràs la sensació que sempre ets tu qui ho demostra més. Si no tens cap relació, és possible que tinguis algú al cap i aquesta serà una bona setmana per escurçar distàncies. Consell: Que no et guanyi la inseguretat. 

TAURE (3/5)
Les coses es van solucionant i el que semblava fa unes setmanes que acabaria de la pitjor manera, sembla que comença a tenir solució. No deixis que el teu afany de llibertat t’allunyi d’aquesta persona i sigues una mica més atent/a amb ella abans no la perdis. Color: verd.

BESSONS (2/5)
Portes uns dies amb una persona al cap però la indecisió i la inseguretat no et deixen obrir-la per whatsapp per quedar-hi. Sents una connexió especial i per això has de fer el pas. Poder no acabarà sent parella però sí que compartireu una bona amistat. Dia de la sort: diumenge. 

CRANC (3/5)
Vigila amb les indirectes i en seguir-li el “rotllo” a aquesta persona. Saps que li agrades, i tot i que en algun moment, ja li vas dir que no volies res, has seguit amb la tonteria com un joc. Per tu era innocent però aquesta persona encara té esperança i pot acabar malament. Color: groc. 

LLEÓ (3/5) 
Hi ha algú del passat que et tortura, et venen els records al cap i amb aquests molts dubtes de si encara us queda una oportunitat. No tinguis por en viure noves emocions i si creus que és el moment de fer un canvi, fes-ho i no siguis negatiu/va . Vés amb compte: amb els malentesos.  

VERGE (3/5)
Algú que és o va ser important per tu, vol tornar a la teva vida però només et portarà problemes. Has de deixar de pensar en la soledat com a una situació dolenta i aprendre a gaudir del moment. Consell: aprofita aquests moments per treballar la teva autoestima.  

BALANÇA (2/5)
Aquesta setmana és molt probable que et vinguin preguntes existencials sobre la teva situació actual. No t’estressis i valora-ho des d’un punt de vista el màxim objectiu possible que ja sabem que quan es tracta de la teva vida, sols ser molt pessimista...Dia de la sort: Diumenge.

ESCORPÍ (3/5)
Algú del teu entorn proper t’està enviant molts senyals. És molt possible que aquesta persona ja tingui parella i que en algun moment tu hagis sentit química per ella. Vigila perquè mentre tu pots considerar que només és un joc, l’altra persona s’ho pot prendre de debò. Color: verd. 

SAGITARI (2/5)
Tens molt més poder d’atracció del que et penses i ara mateix, el que necessites, és atraure relacions positives que sumin. Centra’t en el que vols, sigues un punt més egoista però menys racional. Consell: A vegades, només si seguim l’instint trobem el canvi que ens fa falta.

CAPRICORN (3/5)
No acabes de trobar la pau amb tu mateix/a i per això no estàs bé amb la gent que t’envolta. La gelosia farà que allunyis algú del teu entorn proper i fins que no et dediquis temps en pensar què sents, no t’adonaràs. Consell: Parla amb algú de confiança i digues-li com et sents.

AQUARI (3/5)
Hi ha veritats que ens ofenen i tu fa poc n’has descobert una que t’ha fet especial mal. Vigila quines paraules fas servir per comunicar-te i sobretot, pensa dues vegades el què vols dir. No tothom mereix la teva atenció i per això, començaràs a ser més selectiu/va. Dia de la sort: 12.

PEIXOS (3/5)
Tens algú molt especial al costat i ara mateix sents que ho donaries tot per ell/a. Només vigila amb les falses promeses i les altes expectatives, cadascú viu i sent l’amor de manera diferent.  Aclareix-ho. És una bona setmana per compartir els vostres sentiments. Dia de la sort: Dimarts. 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: