Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 594]

per Redacció, el 11 de febrer de 2023 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Va ser un dia que vaig anar a casa del meu nòvio i estàvem nosaltres al quarto i el seu germà al menjador. Ens vam escalfar i d'una cosa va passar a una altra. Feia molt que no ho fèiem i ell es va descontrolar i gemia (cosa que no feia mai) em vaig posar a 1000. Vam follar com mai. Si us plau nois comuniqueu-vos perquè és fotudament sexy.

Noi, 21 anys
Va ser aquesta tardor... Estava al poble dels meus avis passejant amb la noia que m'ha agradat sempre (la que és també la millor amiga de la meva germana petita). No passava ni Cristo i estava plovent. Va començar a ploure i entre jugar a preguntes de veritat o repte vam acabar despullats ballant sota la pluja. Quan vaig acompanyar-la a casa, encara despullats, em va tocar el pen*s i allà vaig perdre el control. Vam acabar follant al portal de casa seva. Ella no era verge i va tenir el control en tot moment. Jo estic segur que no podria haver perdut la virginitat millor.

Noia, 17 anys
Estava a un cotxe amb el meu millor amic en un aparcament. Estàvem els dos molt calents i ell s'em va llençar i ens van començar a fer picos, però la cosa no acaba aquí. Li vaig començar a fer una palla amb les mans i es va acabar corrents a la meva boca. Després va ser el seu torn i em va xupar el cony tot sencer. Vam acabar follant al cotxe diversos cops.

Noia, 18 anys
Fa uns dies vaig anar a casa del meu nòvio. Quan vam arribar estava el seu germà al menjador jugant a videojocs amb auriculars i nosaltres ens vam anar a l'habitació (que comparteixen tots dos), ens vam començar a posar calents i a tocar-nos per sota de la roba. No vam aguantar i vam anar al lavabo a continuar, però va venir el seu germà i quasi ens pilla. Al final se'n va anar i vam acabar follant súper dur de lo calents que estàvem.

Noi, 16 anys
Un dia vaig quedar amb la meva novia amb la qual portava 1 mes. Jo ja ho havia fet, però ella no. Jo tenia moltes ganes i ella també, però no volia pressionar-la a res. Vam començar a liar-nos i jo li vaig fer sexe oral. Vam parar una estona fins que em van tornar a entrar ganes i li vaig començar a fer dits. Al final em va preguntar si portava preservatiu i vam acabar follant a saco.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: