Logotip de Adolescents.cat

Quants cops és bo masturbar-se per setmana?

per Redacció, el 8 de febrer de 2023 a les 06:00
Els experts han assegurat moltes vegades que masturbar-se és molt beneficiós per a la salut. Així doncs, no hauries de deixar de fer-ho ni sentir-te culpable.

Per començar, els orgasmes fan que augmenti el nombre de globus blancs en el teu organisme i, per tant, disminueixen les possibilitats d'agafar infeccions. A més, hi ha estudis que demostres que la masturbació pot ajudar a les dones amb problemes d'anorgàsmia a millorar la seva resposta sexual.


Pel que fa als homes, hi ha investigacions que han relacionat la masturbació amb la disminució del risc de patir càncer. A més, també ajuda a fer front a preocupacions com l'ejaculació precoç, ja que l'autoplaer et permet tenir un major control sobre tu mateix.

A part de tot això, l'estat d'ànim també es veu influenciat per la masturbació. D'una banda, ajuda a agafar el son i, per tant, a descansar i tenir més energia l'endemà. D'altra banda, allibera oxitocina i endorfines, de manera que ens fa estar més feliços. A més, les substàncies químiques que es aprenen ajuden a alleujar el dolor menstrual i la tensió muscular.


Però, quants cops és bo masturbar-se a la setmana?


Doncs no hi ha un número exacte. Tot depèn del teu temps i les teves ganes. Tot i això, hi ha persones que creuen que fer-ho 3 cops a la setmana és l'ideal. Al final es tracta d'una pràctica que has de fer quan et vingui de gust, sense culpabilitzar-te per fer-ho massa o massa poc.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: