Logotip de Adolescents.cat

Com va ser la història d'amor entre la Taylor Swift i en Harry Styles?

per Redacció, el 9 de febrer de 2023 a les 06:00
La Taylor Swift i en Harry Styles van tenir una relació i ara, després de 10 anys, els seus fans l'han volgut recordar. I és que els artistes han coincidit a la 65 entrega dels premis Grammy i s'han rebut amb una bonica abraçada, deixant clar que ja no hi ha cap rancor entre ells.

La seva relació va començar a finals de l'any 2012 i va durar fins a principis del 2013. Tot i que mai van confirmar la seva relació, tampoc la van ocultar. Va ser un amor curt, però intens que va acabar perquè la Taylor va descobrir que en Harry li havia estat infidel gràcies a una fotografia on apareixia fent-se un petó amb una altra noia.


Harry Styles: los detalles de su polémica infidelidad a Taylor Swift | MUI  Celebridades

L'amor sempre ha estat una gran inspiració per la Taylor i després de la ruptura va escriure cançons com "Style" i "Out of the Woods", ambdues incloses en el seu àlbum "1989". Tot i que el disc es va llançar l'any 2014, tothom va entendre que les cançons anaven dedicades a en Harry. I, com era d'esperar, a ell no li van agradar els temes i va assegurar que la seva relació amb la Taylor va ser un malson.




Un dels fets més anecdòtics de la seva relació va tenir lloc als Grammy's 2013, on tots dos van coincidir. La Taylow Swift va obrir la gala amb la seva cançó "We Are Never Ever Getting Back Together" i va improvisar el següent: "Ell em va trucar per dir-me que encara m'estimava i jo li vaig dir que ho sentia, però que estava ocupada obrint la gala dels Grammy". Tot això amb un accent britànic, imitant al d'en Harry.



En Harry Styles, però, també va publicar cançons parlant de la seva relació amb la Taylor com "Ever Since New York" i "Two Ghosts", on parla d'una noia "d'ulls blaus".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: