Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 7 de febrer

per Redacció, el 7 de febrer de 2023 a les 09:56
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada.


 

Versió sense playbuzz
ÀRIES
És probable que reflexions sobre el futur i et plantegis certs canvis. Has evolucionat i hi ha alguns projectes que abans no et feien il·lusió, però ara sí. Segueix el camí que creguis i guia’t per la teva intuïció.

TAURE
T'agradaria tenir un moment a soles amb una persona que aprecies molt, però per circumstàncies alienes, no serà possible. No perdis la paciència i pensa que hi ha més oportunitats. No et fiïs dels Balança.

BESSONS
Dir que no a un amic/ga no és senzill, però si li exposes les coses amb calma i li argumentes entendrà perquè ho fas. No et frenis a l’hora de ser sincer. En l’amor, tampoc t’aniria malament mostrar més el que sents.

CRANC
No t’involucris gaire en una conversa sobre una persona que per tu ja forma part del passat. Et pot fer venir mals records i poden sorgir preguntes que no et ve de gust respondre. Avui és un bon dia per fer introspecció i pensar en els objectius que vols aconseguir.

LLEÓ
Avui tindràs una gran satisfacció interior després d’obtenir una cosa que t’havies proposat. Serà un petit avanç que t’ajudarà a avançar. Hi haurà una persona que s’alegrarà especialment del teu èxit personal i et farà sentir molt acompanyat/da.

VERGE
No discuteixis amb una persona amb la qual saps que no estàs d'acord en moltes coses, perquè no acabareu bé. Si saps que teniu opinions contràries, millor no entrar en debats: no arribareu a un acord. Avui els Capricorn podrien donar-te una sorpresa.

BALANÇA
Avui hauràs de ser sincer/a intentant no ferir la sensibilitat de la persona que t’ha demanat opinió. Saps que les teves paraules poden influir, així que ves molt amb compte amb el que dius. Tindràs bones connexions amb els signes d’Aigua.

ESCORPÍ
Les actituds que està tenint un amic/ga et resultaran difícils d’acceptar. Si creus que el perjudiquen, digues-li encara que se’t giri en contra. Si calles t’acabaràs sentint malament. Algú de la teva colla et donarà suport.

SAGITARI
Algú avui estarà especialment amable amb tu i això et farà dubtar sobre els teus i els seus sentiments. Gaudeix d’aquests moments amb ell/a i deixa’t portar. No sempre es tenen les coses clares a la primera.

CAPRICORN
Avui aconseguiràs acabar una cosa que havies deixat a mitges i t’adonaràs que no sempre cal córrer per obtenir bons resultats. A la nit, t’espera una sorpresa que et farà anar a dormir amb un somriure. Serà un bon dia pels Sagitari.

AQUARI
Cuida’t i mira per tu, perquè ningú més ho farà. Si una persona està començant a travessar línies vermelles, no miris cap a una altra banda i afronta la realitat o podries acabar fent-te mal. Estigues atent.

PEIXOS
Avui podries rebre bones notícies relacionades amb un viatge o una trobada que et fa molta il·lusió. Això t’omplirà d’energia i et farà veure les coses d’una manera més positiva. Tens bona connexió amb els signes de Terra.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: