Logotip de Adolescents.cat

Alves segueix a presó i aquestes empreses han trencat el contracte que tenien amb ell

per Redacció, el 7 de febrer de 2023 a les 09:17
La Fiscalia ha presentat un escrit al jutjat oposant-se al recurs del futbolista Dani Alves en què demana la llibertat provisional. Alves està a presó preventiva des del 20 de gener per una suposada agressió sexual el 30 de desembre passat a la discoteca Sutton de Barcelona. Segons l'escrit del ministeri públic, segueixen presents els motius de l'empresonament: indicis racionals de criminalitat i risc de fuga, sense que les mesures cautelars que proposava la defensa els mitiguin.

Per què es decreta presó sense fiança?

La titular del jutjat número 15 de la capital catalana, la jutgessa Concepción Cantón, va decidir decretar presó sense fiança pels següents motius: per l'elevat risc de fuga que hi ha, que s'argumenta amb tres raons: 1) té molts diners, 2) no té una residència fixa, i 3) és brasiler, país que no té conveni d'extradició amb l'Estat.

Ara, el seu nou equip d'advocats ha presentat un recurs d'apel·lació contra la decisió de la magistrada. Caldrà veure que es decideix finalment.


Els diners que ha perdut Dani Alves
Des que es va saber que el futbolista havia estat denunciat per violació, que el club i les empreses que l'envoltaven se n'han allunyat. Els primers a acabar el seu contracte amb Dani Alves van ser els representants del club Pumas, on estava jugant i on cobrava cada mes 300.000 euros.

D'altra banda, els advocats del futbolista també han revelat que diverses companyies "han rescindit contractes de patrocini" amb el futbolista. Així diu adeu a quantitats d'entre 30.000 i 50.000 euros per drets d'imatge i publicitat que ingressava a través d'una de les seves societats amb domicili fiscal a Barcelona.



 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: