Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 6 al 12 de febrer

per Redacció, el 6 de febrer de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

Àries
Hi ha molta més atracció entre vosaltres del que tu creus. També sents més el que pensaves... I això fa que et preocupis molt més. No deixis que persones externes s'interposin entre vosaltres. Dia de la sort: 8.

Taure
Aquesta setmana és hora de ser prudent i no deixar-te portar pels impulsos, especialment els sentimentals. Pot ser que arribi algú que desperti coses noves en tu, i per això tinguis moltes discussions. Fes exercici per aclarar la ment. Dia de la sort: 6.

Bessons
És el moment d'obrir el teu cor: si creus que has trobat l'amor, fes tots els esforços que calgui. Si no ho veus clar, és hora de deixar-ho. Un cop prenguis aquestes decisions podràs gaudir de la seguretat i felicitat que t'aportin. Dia de la sort: 10.
 
Cranc
No et deixis emportar per impulsos. Intenta canalitzar la tensió interna que sents fent exercici i no amb discussions. És moment d'intentar escoltar i cedir, sobretot amb aquella persona especial. Dia de la sort: 7.

Lleó
És el moment d'enfrontar-te als problemes amb actitud i ganes, ja que et notaràs amb molta energia. Passaràs una setmana molt positiva i de creixement personal. Dona recolzament a aquell amic que ho necessita. Dia de la sort: 10.

Verge
Els astres estan al teu favor. Passes una setmana d'entusiasme i energia. És hora d'armar-te de valor i prendre aquella decisió arriscada, sense por. Però ho has de fer sent honest amb tu mateix i amb els altres, sense mentides. Dia de la sort: 8.

Balança
Aquesta és una setmana molt moguda emocionalment, sents que has de prendre moltes decisions, especialment amb l'amor. És moment per obrir la ment i resoldre aquell conflicte que t'empara, perquè saps que l'altre té més raó de la que t'agradaria. Dia de la sort: 12.

Escorpí
Necessites evadir-te de les dificultats i problemes, la vida et facilitarà les teves obligacions. Si no estàs enamorat, son els dies per gaudir d'aquesta solteria. Si ho estas, és moment de buscar punts en comú i tornar als inicis. Dia de la sort: 6.

Sagitari
Podràs resoldre molts problemes amb els del teu voltant perquè passes una setmana molt comunicativa. Arriben canvis positius i t'apropes als teus objectius. Posa a prova el teu lideratge. Dia de la sort: 9.

Capricorn
Passaràs molt temps amb els teus amics, que et faran sentir molt estimat i cuidat. És una bona setmana per relativitzar els teus problemes i adonar-te que no tot és tan greu com sembla. Vigila, perquè tu i aquella persona especial tindreu problemes de comunicació. Dia de la sort: 11.

Aquari
No permetis que el conflicte t'absorbeixi. Si creus que no és cosa teva, manten-te al marge, que et pot portar problemes. Al marge d'això, gaudiràs d'un moment d'estabilitat amb els teus amics i aquella persona especial. Dia de la sort: 7.

Peixos
Arriben molts canvis, segueix la teva intuïció. Tot i que aquest temps t'ho has passat molt bé, tindràs moltes ganes d'aprofundir la relació amb algú. Passa molt de temps amb els teus però no deixis que la proximitat amb ells et sobrepassi. Dia de la sort: 12.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: