Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 6 de febrer de 2023 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 





Verisó sense playbuzz
Noia, 15 anys
Vius lluny, però no gaire. Ets d'un poble de per allà Manresa, ens parlàvem fa molt temps, i per fi ens vam veure. Tu jugaves a bàsquet i em vas dedicar el triple. Des d'aquell moment em vas tornar el cap.

Noia, 14 anys
Et vaig obrir per Insta per error, però des de llavors parlem un munt i em vas començar a dir que sóc mona freqüentment. Un dia ens vam veure per primera vegada al carrer, jo estava amb una amiga i va ser molt incòmode tot plegat, no ens vam ni mirar a la cara. T'he preguntat dues vegades per quedar, però la primera vegada et vas posar malalta i la segona no vas voler (dius que et fa mandra >:c) la meva inicial és la E si saps qui sóc obra'm a Insta.

Noi, 17 anys
Ets una nena de la meva mateixa edat, anem al mateix insti i fas batxillerat. Vens cada dia amb moto a l'institut i el primer cop que vam parlar va ser a les fires de Banyoles. Si per algun motiu arribes a veure aquest text si us plau enviem un missatge al meu Insta.

Noia, 15 anys
Ens vam conèixer el segon dia de la Mercè perquè ens van presentar unes amigues. El tercer dia vam anar al concert de plaça Espanya, quan sortíem del concert perquè venia el para d'una amiga a buscar-nos ens vas acompanyar i no sé com em vas acabar agafant la mà. Llavors ens vam passar els Instagrams i va arribar el pare de la meva amiga en cotxe així que ens vam abraçar i veig marxar. Vam estar parlant per Insta i hem quedat un cop. I crec que al final m'he acabat pillant de tu.

Noi, 18 anys
M'agrades molt des de fa un any, vas a la meva classe, ets més alt que jo, ets primet i ets molt guapo. He tingut moltes oportunitats per parlar amb tu, però sempre he acabat callant o l'he acabat pifiant. El teu nom comença per M.

Noia, 16 anys
Ets cambrera a una cafeteria de Palautordera, l'altre dia vaig venir a prendre alguna cosa i ens vam llençar miradetes, crec que ets més gran que jo, però no estic segura. Segurament no ho vegis, però si de casualitat ho veus sàpigues que tornaré dintre de poc a veure si et trobo.

Noi, 20 anys
Et vaig conèixer a la Cerdanya, vam quedar gràcies al Tinder i ens ho vam passar súper bé! A més estudiem a la mateixa escola, però a Barcelona: jo vaig de matins i tu de tardes i no hem tornat a coincidir! Saps qui soc i només dir-te que no et puc treure del cap.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: