Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: 4 i 5 de febrer

per Redacció, el 4 de febrer de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Ja no saps quins són els teus sentiments i això t’està generant molta frustració. Confia en un amic per poder desfogar-te i aconseguir tenir les coses més clares. Passa de les crítiques malintencionades! Bones vibracions aquest cap de setmana amb Cranc i Aquari. Moment de la sort: dissabte al matí. 

TAURE
La vida et somriurà i podràs aconseguir el que desitges. Serà un cap de setmana de vida social molt intensa i amb la possibilitat de conèixer persones interessants. Estàs despertant una forta passió en algú molt proper... Aprofita la bona energia en general, per avançar les feines pendents! Moment de la sort: diumenge a la tarda. 

BESSONS
Aquest cap de setmana és important pels Bessons, sembla que prendreu una decisió madura que serà molt positiva pel vostre futur. Són dies favorables per començar a solucionar alguna cosa que us angoixa molt. La teva vida social t'ajudarà a evadir-te i compartiràs bons moments amb els teus amics, a més n'hi ha un d'ells que necessita els teus consells. Moment de la sort: diumenge a la tarda.  

CRANC
Sembla que aquests dies els Cranc estareu molt somiadors i no acabareu de veure les coses des d’una perspectiva realista. Voleu moltes coses però no sabeu com aconseguir-les i el que us falta és que algú entengui els vostres desitjos. La sort és la teva aliada i serà difícil que no aconsegueixis el que vols. Tornaràs a sentir atracció per algú del passat. Compte amb els Bessons. Moment de la sort: dissabte a la tarda. 


LLEÓ
Els Lleó us sentireu molt bé aquest cap de setmana, us sentireu més atractius i això farà que estigueu més positius. Per fi comences a creure més en tu mateix i ja et comencen a arribar conseqüències positives. Necessites centrar-te en el que vols aconseguir i evitar qualsevol distracció que t'aparti dels teus objectius. Moment de la sort: dissabte al migdia. 


VERGE
Arriben dies de sorpreses en què poden passar coses increïbles que et portin a pensar que la vida t'ofereix la seva millor cara. Els que comenceu un nou projecte tindreu molt bona sort i veureu com les coses van rutllant per si soles. Aquests dies sereu també els més seductors del zodíac. Moment de la sort: dissabte a la nit. 

BALANÇA
La Lluna atreu la sort i potència l'amor i la passió. Per això, si has tingut algun malentès sentimental, és el moment de solucionar-ho. Intenta passar més estona amb la família, són els que et donaran el suport i l'estabilitat que necessites. T'arriba molt bona sort a finals del cap de setmana, aprofita-ho! Moment de la sort: diumenge a la tarda. 

ESCORPÍ
La Lluna  t'aporta energia i t'ajudarà a sortir airós de situacions confuses. Notaràs que tens una seducció especial que no passarà gens desapercebuda. Les coses comencen a canviar positivament per tu i sembla que a partir d’ara seràs més llençat. El millor encara està per arribar. Confia en una persona Peixos. Moment de la sort: dissabte al matí. 

SAGITARI
Cap de setmana ple d'oportunitats pels Sagitari: estigues atent i no tinguis dubtes. Intenta trencar una mica amb la teva zona de confort, aquest cap de setmana hi ha algú que et posa a prova en aquest sentit. Moment de la sort: diumenge.

CAPRICORN
No et preocupis encara per coses que queden molt llunyanes en el futur, no pots controlar-ho tot i molt menys això. Hi ha una persona que està esperant una resposta teva però sembla que tu ni te n’has adonat. Cap de setmana de bones energies amb signes de foc, Àries i Sagitari. Dia de la sort: dissabte a la tarda. 

AQUARI
Aquest cap de setmana tens l'èxit a l'abast de la mà i la teva intuïció et guiarà pel camí adequat. Això sí, has de ser valent i, sobretot, pensar en tu per prendre decisions que et costen, però que necessites. Trobaràs la manera de resoldre alguns problemes que t’amoïnen i a més, tens la sort de comptar amb el suport d’una persona que t’estima moltíssim. Moment de la sort: diumenge a la tarda. 

PEIXOS
Sembla que aquest cap de setmana hi ha una persona que et farà dubtar molt i això pot afectar el teu estat d’ànim. Intenta buscar suport i consells en un amic de confiança, que és qui et farà veure les coses clares. La Lluna t'aporta protecció i seguretat! Moment de la sort: diumenge al matí. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: