Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 3 de febrer

per Redacció, el 3 de febrer de 2023 a les 09:38
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada.


 

Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Tot i que no estàs passant per un bon moment, l'experiència que estàs vivint et servirà molt per afrontar certs temes en el futur. Intenta no adoptar una actitud negativa perquè tot se't farà més dur. En l'amor, rebràs un comentari inesperat que et pot alegrar el dia. 

TAURE 
Tindràs una oportunitat per sortir de la rutina i fer coses diferents. Intenta aprofitar-la perquè fa massa dies que estàs tancat en el mateix ambient i et comences a sentir atrapat.

BESSONS 
Vols anar molt de pressa i aquesta impaciència l'únic que fa és allunyar-te més de l'objectiu que vols aconseguir. No vulguis córrer massa o acabaràs perdent tot el que havies guanyat fins ara.

CRANC 
Últimament deixes que el teu ego actuï per tu i això està molestant algunes persones del teu entorn. De vegades no vols mostrar la teva vulnerabilitat per protegir-te, però avui ho hauràs de fer si no vols que algú especial s'enfadi. 

LLEÓ
El sol entra al teu signe i afrontaràs certs canvis amb més facilitat i capacitat d'adaptació. Avui trobaràs una manera d'afrontar un problema que et preocupava i això et farà sentir que tornes a tenir el control. 

VERGE 
Deixa de costat les opinions i no permetis que algú et faci canviar d'idea si tu ja tens molt clar què vols fer. Tens dret a fer el teu propi camí, encara que a algunes persones els molesti. 

BALANÇA 
Et sentiràs ple d'energia, tanta que les persones del teu voltant potser acabaran esgotades. Pensa que no tothom està vivint el mateix moment que tu. No et prenguis els "no" de manera personal i canalitza la teva energia en alguna activitat creativa.

ESCORPÍ 
Avui algú podria demanar-te que l'ajudessis amb un conflicte amb el qual no tens res a veure. Pren-t'ho amb paciència i procura equilibrar la situació. Els teus consells seran més vàlids del que potser pensaves. 

SAGITARI 
Aprofitar bé el temps avui serà clau per a tu. Ja no pots ajornar més una feina que has anat posposant i et veuràs obligat a dedicar-hi tots els recursos que tinguis. Serà un dia llarg, però et sentiràs satisfet. 

CAPRICORN 
No entris en conflictes que no t'afecten directament o et podries complicar molt el dia. Hi ha gent que, pels seus propis interessos, intentarà que et posicionis sobre un tema. Segueix els teus instints i si cal, allunya't d'aquells que et pressionen. 

AQUARI 
T'adonaràs que has comès un error deixant que algú manipuli les teves actuacions. Les paraules d'algú que aprecies et faran veure aquesta realitat. Intenta corregir allò que has fet malament tan aviat com puguis. 

PEIXOS
Fa temps que rebutges oportunitats, però tot i això no pares de queixar-te que et sents bloquejat. Potser és hora que diguis que sí a alguna de les ofertes que et sorgeixen. Un canvi d'aires et podria anar bé.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: