Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 2 de febrer

per Redacció, el 2 de febrer de 2023 a les 07:10
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada.

 

Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui és un bon dia per lluitar per les teves idees i el que vols aconseguir, però tingues en ment que això pot provocar alguna baralla amb algú del teu entorn. No ho deixis estar, intenta resoldre-ho, perquè això serà positiu pels teus projectes. Tens algú molt a prop que sent moltes coses per tu i t'ho està fent saber. Si té possibilitats, fes-li saber.

TAURE
Avui és un bon dia per treballar la teva confiança en tu mateix. Dona més importància a les teves capacitats, intenta dir el que sents i penses sense por. Has d'aprendre a no comparar-te amb la resta, per molt que et costi. En l'amor, és un bon moment per treure a la llum aquella qualitat tan bona que saps que tens però que et fa por mostrar. Que el món et vegi!


BESSONS
Està bé que escoltis els altres però no pots prendre les teves decisions basant-te només en el que creuen les persones del teu voltant. Avui sembla que t'hauries de deixar guiar per la teva intuïció a l'hora de prendre decisions. Sembla que, a curt termini, et portarà molts beneficis.


CRANC
Sembla que finalment has pres una decisió sobre allò que tant et preocupava. Intenta entendre bé per què has pres aquesta decisió i no avancis fins que no ho vegis 100% clar. Si avui t'arriba una oportunitat nova a nivell amorós, no la deixis escapar, sinó de seguida et sabrà greu. Sembla que serà una persona amb qui pots parlar de moltes coses, i entendrà que les teves prioritats estiguin a una altra banda.


LLEÓ
Aquests dies tot són novetats, és normal. Sembla que potser cometràs algun error en el terreny acadèmic però res greu, t'anirà bé per aprendre. Pot ser que avui t'ajudi una persona amb més experiència i que et serà de gran ajuda. Segueix treballant en allò que tens en ment, sembla impossible, però pot convertir-se en realitat si fas la feina. Avui és un bon dia per avançar en totes les relacions.

VERGE
Avui no tindràs un dia gaire creatiu, aprofita, surt a l'exterior, perquè necessites inspirar-te. És un bon moment per canviar certes coses de la teva vida que no t'acaben d'agradar. Això et pot semblar una pèrdua de temps però et serà beneficiós en un futur proper. En l'amor, si tens una relació, és el moment de formalitzar-la.


BALANÇA
Ja es veu que la teva vida amorosa et té completament captivat, i és normal, però has de tocar de peus a terra i intentar concentrar-te en les teves responsabilitats. Sembla que aquesta persona t'interessa molt i per això has de fer el primer pas. Hi ha una altra persona interessada en tu, ho saps, i si no li deixes les coses clares li acabaràs fent molt de mal.


ESCORPÍ
Necessites un canvi d'hàbits, sobretot dormir més bé i intentar fer exercici abans d'anar a l'institut. Segons els astres és un bon moment per prendre decisions amb perspectiva de futur, també en termes de relacions. Planteja't alguna cosa més a llarg termini, encara que això que tens ara també et va bé.


SAGITARI
Avui és extremadament important la coniança en tu mateix. Intenta centrar-te en tu i creure que tens prous capacitats per a fer les coses bé. Creus que hi ha algú del teu voltant que s'està equivocant a l'hora de prendre una decisió. Si t'ho demana, digue-li el que penses, ho agrairà. Sembla que la teva vida amorosa no fa bona pinta...


CAPRICORN
Necessites un canvi important a l'institut. Per aconseguir-lo has treballar la confiança en tu mateix per sentir-te més segur, i les coses acabaran caient pel seu propi pes. Sembla que en el terreny amorós, avui pot ser que descobreixis alguna cosa d'aquella persona que no et farà cap mena de gràcia. Millor que ho sàpigues avui que més endavant.


AQUARI
Has de vigilar, avui, de no cometre errors a l'institut, perdries molt de temps i no t'ho pots permetre. Hauries de vigilar més amb certa gent del teu voltant, jaque no tothom fa les coses amb bona intenció. Intenta veure la realitat tal com és i no perdre la visió objectiva. Avui algú per a qui estàs desenvolupant sentiments pot ser que tingui un detall que et faci molta il·lusió.


PEIXOS
Està molt bé que et comencis a recuperar d'aquest període d'inestabilitat emocional, però encara no et relaxis. Pot ser que per algun motiu et tornis a desestabilitzar. Per sortir d'aquest bot, has de fer allò que fa tant de temps que et té encallat i que et sobrepassa una mica.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: