Logotip de Adolescents.cat

L'Aitana confirma la seva relació amb en Sebastián Yatra?

per Redacció, el 2 de febrer de 2023 a les 06:00
Fa uns mesos que els rumors de què l'Aitana i en Sebastián Yatra estan junts no paren de créixer. Cap d'ells s'ha pronunciat al respecte, però no deixen de donar pistes que indiquen que el seu amor pot ser real.

Després d'haver estat junts a Londres, ara es troben a Los Angeles, allotjats a la mateixa casa. Tot i que no han publicat cap foto junts, sabem que han estat a Disneyland i al concert de Harry Styles. I, la prova definitiva de què estan gaudint de la seva companyia, ha estat l'últim post que ha publicat l'Aitana a Instagram on apareix amb una caçadora idèntica a la d'en Sebastián.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AITANA (@aitanax)


No hi ha dubtes, l'artista està lluint una caçadora negra amb els mateixos detalls que la del seu company de La Voz Kids. Els seus fans s'han encarregat de comparar-ho. I, el que ens confirma que la jaqueta no és de l'Aitana és la talla, ja que li queda enorme.
 

Per ara no han volgut ni confirmar ni desmentir la seva relació, però cada cop és més evident que són més que amics.
 
@abelplanelles Aitana y Sebastian Yatra compartiendo ropa 😜 #Viral #fyp #parati #foryou ♬ Flowers - Miley Cyrus
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: