Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: de l'1 al 7 de febrer

per Redacció, el 1 de febrer de 2023 a les 10:43
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!



 


Versió sense playbuzz
ÀRIES (2/5)
Ets una persona tranquil·la, però no t’adones que tens coses guardades que necessites expressar per seguir endavant. Has patit algun canvi i et penses que ara tot et va en contra, però necessites desconnectar per adonar-te de qui tens al costat. Consell: fes coses creatives.  Dia de la sort: 1.

TAURE (2/5)
Un dels pitjors sentiments és el de penediment, i ara mateix tens la sensació que no ho vas fer bé, que la gent t’ho avisava però que tu vas tirar pel dret sense valorar-ne les conseqüències... Toca meditar i acceptar la teva situació actual per recuperar la confiança. Dia de la sort: 7. 

BESSONS (3/5)
Ha arribat el moment de prendre una decisió amb les relacions que no avancen, de parlar amb la persona a qui li agrades i per qui tu no sents el mateix o de trencar amb les relacions tòxiques. Ha arribat el moment de fer-ho i només així podràs començar de 0. Dia de la sort: 5.
  
CRANC (2/5)
Les inseguretats es transmeten i afecten a les nostres relacions i si tu no hi poses remei, ningú podrà fer-ho. Tens certes pors que no et deixen avançar i tenen a veure amb el conformisme i la soledat. Consell: Has de trobar la manera de recuperar la confiança en tu mateix/a. Dia de la sort: 19.

LLEÓ (3/5)
Aquesta setmana hauràs de ser molt pacient fins a deixar que tot es posi de cara i puguis prendre una decisió definitiva. Escolta la gent que t’estima i els seus consells perquè sovint, tenen la resposta que nosaltres no som capaços de trobar.  Dia de la sort: 1.

VERGE (3/5)
Tens una relació amb algú especial que s’està tornant més tòxica i que si no fas res, cada vegada anirà a més. Posa-hi fi abans no sigui massa tard... Consell: Tens ganes de trobar algú que t’ompli però has de detectar quan la persona que tenim a davant no és l’adequada. Dia de la sort: 2.

BALANÇA (3/5)
A vegades ets una persona molt negativa i tens tendència en culpar a l’altra gent de les coses que et passen. Tens algú al costat que fa molt més del que et penses i sovint no la valores com es mereix. Pensa-hi i t’adonaràs que a qui li toca fer el pas, és a tu. Dia de la sort: 2.

ESCORPÍ (3/5)
Tot i la paciència que et caracteritza, hi ha una situació que t’està sobrepassant i et sents al límit. La lluna ens afecta més del que voldríem i tindràs la sensació que necessites replantejar-te la vida i les persones que vols que hi formin part. Consell: res no canviarà si tu no ho forces. Dia de la sort: 2.

SAGITARI (3/5)
Valores molt la teva llibertat i no t’agrada que ho qüestionin. El problema està quan, la por, no et deixa veure que ha arribat el moment de fer un canvi. Realment et ve de gust, però com suposaria sortir de la teva zona de confort, busques excuses. Consell: Llança’t i deixa’t portar. Dia de la sort: 5.

CAPRICORN (3/5)
Tens una persona molt pendent de tu i la desconfiança no t’ho deixa veure. Para de malpensar de tothom i per un cop, deixa’t portar i que les coses passin encara que no puguis controlar el com. Vés amb compte: aquesta setmana tindràs molts canvis d’humor. Dia de la sort: 6.

AQUARI (3/5)
És hora de tornar a fer el que més t‘agrada perquè això farà que tornis a ser tu mateix/a. Aquesta confiança et portarà molta passió amb la teva parella (si en tens) o molt flirteig amb una persona que t’agrada. Consell: aprofita-ho perquè t’ompliràs d’energia i optimisme. Dia de la sort: 4.

PEIXOS (3/5)
Tens massa por a equivocar-te, a estar amb algú que no sigui l’adient o a quedar-te sol/a. Aquesta setmana, tindràs ganes de conèixer a gent nova i algú del teu entorn, farà que coneguis algú amb qui connectaràs de seguida. Consell: deixa’t portar i gaudeix del moment.  Dia de la sort: 2.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: