Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 1 de febrer de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
La setmana passada vaig anar a baixar les escombraries i em vaig trobar el meu veí del costat i ens vam sentir tan atrets que ara quedem cada dia i follem molt morbo i brutal 😳

Noia, 16 anys
M'he liat amb el tio de qui una de les meves millors amigues està pilladissima des de fa molt de temps i sempre em parla d'ell. Ella encara no ho sap i espero pel meu bé que mai ho sàpiga.

Noia, 17 anys
La meva cosina més gran té 38 anys i té dos fills, un de 15 i un més petit. Mai hem tingut molta relació, però aquest Nadal ens hem vist més i tothom ha fet un glow up. La cosa és que entre el de 15 i jo hi ha hagut miradetes durant tots aquests dinars i una mica de tensió. A mi em sembla moníssim i bastant madur i és com que sé que mai podria passar res, però m'agradaria molt. La meva amiga sempre em diu que és molt incest i que ni de conya, però a mi em segueix agradant veure'l sempre que puc. No sé si ell pensarà el mateix, espero que no sigui la única.

Noi, 13 anys
La meva professora de matemàtiques no sap que acabo abans els seus exàmens, per poder-la mirar i tocar-me sota la taula. Sé que és una bogeria, però està molt bona.

Noi, 15 anys
Em vaig liar amb una noia quan estava en una casa d'un amic. Estàvem estirats i a poc a poc em vaig anar apropant cap al seu entrecuix fins que em va dir que podia tocar. Li vaig fer ditets, però no sé si ho vaig fer malament o que, però ella no es movia ni em feia res. Quan li anava a dir que em fes algo la tia va i es gira i em deixa allà amb un empalme de l'hòstia. Al següent dia ja quasi ni em parlava. No ho entenc ni jo... Soc jo o és ella?

Noia, 17 anys
Fa uns mesos vaig conèixer un tio de festa, vam estar parlant tota la nit i tontejant, però mai va arribar a passar res. Després de la festa vam estar parlant uns mesos fins que vam decidir tornar-nos a veure i ens vam enrotllar. Després d'això vam continuar parlant i ell em va dir que m'estimava. Jo em vaig atabalar i vaig començar a parlar-li més borde, fins al punt de què ell va començar a perdre l'interès i a parlar súper poc. Jo ara tinc nòvio, però a vegades penso molt amb ell. Crec que podíem haver arribat a ser nòvios si jo no l'hagués cagat i si no fóssim de pobles diferents :(

Noi, 16 anys
L'altre dia vaig pillar als meus pares follant a l'habitació, i em vaig posar tan calent que vaig haver de fer-me una palla per treure el calenton. Després em vaig sentir molt malament, però quin morbo, no els puc ni mirar a la cara.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: