Logotip de Adolescents.cat

Tamara Falcó està embarassada?

per Redacció, el 1 de febrer de 2023 a les 10:15
Està embarassada Tamara Falcó? Segons el tiktoker Abel Planelles, sí. En un vídeo publicat al seu canal, el creador de contingut assegura que la marquesa i Íñigo Onieva estan esperant el seu primer fill. Una informació que, de moment, la representant de la Tamara ha desmentit.

La notícia de possible embaràs arriba poc després que la parella confirmés que es casaria. Recordem que la Tamara i l'Íñigo es van reconciliar aquest Nadal, després d'uns mesos separats.


La ruptura es va produir el 2022 arran d'un vídeo on Íñigo Onieva apareixia fent-li un petó a una altra dona. Les imatges van fer que Tamara optés per deixar la relació, però mesos més tard va decidir perdonar-lo.

Molts pensen que tot plegat es tracta d'un muntatge per guanyar popularitat. I és que, la seva història els ha convertit en dos dels personatges més famosos i més ben pagats d'Espanya.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: