Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 593]

per Redacció, el 4 de febrer de 2023 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Un dia vaig anar de trimestral amb el cau i tota la meva branca inclosos els caps estaven dormint a les lliteres. Jo estava amb el meu novio estirada en una llitera xerrant en la qual ens vam començar a liar a saco. En un precís moment em va dir que tenia ganes i vam follar allà al mig. Espero que cap monitor ens sentís!

Noia, 17 anys
Una nit d'estiu estava amb uns amics i amb la meva cosina a la festa major del meu poble a la Cerdanya. Recordo que vam beure molt. Ens vam trobar amb un grup de nois i noies, i entre ells, em va cridar l'atenció un noi. Era molt molt guapo. Crec que ell es fixava en una altra, però vaig anar cap a la meva cosina que el coneixia, i li vaig dir que em semblava molt mono. Llavors ma cosina va i ens presenta. Jo al principi em moria de vergonya. Ell em va agafar de la mà i vam anar cap al parc, on ens vam liar a saco. Jo era la primera vegada que em liava amb algú i va ser una sensació molt guai. Després vam anar a fer una volta fins que vam arribar a una rotonda amb arbustos, on vam acabar fent-ho. Era la primera vegada dels dos i em va donar molt morbo.

Noia, 18 anys
Quan va venir per primer cop a casa el meu ex vam jugar als típics jocs del mòbil "hot". Jo estava asseguda al sofà i ell es va posar sobre meu mentre ens liavem. No l'havia vist sense roba abans i veure'l sense res i amb el cul rodonet. Em posa cada cop que ho recordo...

Noia, 15 anys
Una vegada vaig anar al cine amb les meves amigues i hi havia un tio al costat que em posava moltíssim. Les meves amigues ja ho sabien perquè jo els hi havia dit i a aquell tio jo també li posava molt. Al final ens vam acabar liant en mig de la pel·lícula. Com que ens posàvem molt els 2, vam anar al final al lavabo i vam acabar follant. No he tornat a parlar més amb aquell tio, però de vegades quedem per liar-nos.

Noi, 16 anys
Amb un grup d'amics vam anar a veure la pluja d'estrelles. Allà em vaig posar entre 2 amigues meves, i com que estàvem apretats, vaig posar les mans sobre les seves cuixes. Una d'elles em va començar a tocar la polla i l'altra es va llançar. Al final vam acabar fent un trio de lios, mentre els altres del grup miraven el cel.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: