Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 31 de gener

per Redacció, el 31 de gener de 2023 a les 08:50
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada.


 

Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Una persona del teu entorn et demanarà ajuda i la teva actuació, encara que no t'ho pensis, l'ajudarà molt. Avui sigues prudent a l'hora d'expressar el que sents, perquè encara no acabes de tenir les coses clares i podries generar malentesos. 

TAURE
No paguis el teu mal humor amb la gent que t'envolta, perquè no s'ho mereixen. Pensa't bé les coses abans d'actuar i segur que tindràs alguna recompensa inesperada. 

BESSONS 
Avui hauràs d’afrontar un fet que no t’esperaves i això farà que gairebé no tinguis temps per a res més. Paciència perquè te'n sortiràs i aprendràs una lliçó important. Rebràs l'ajuda d'un amic/ga i això et farà sentir estimat/da.

CRANC
No pensis tant en el que diuen les persones que no et coneixen i centra't en el que opinen aquells que estimes. Fer massa cas a les crítiques, no t'aportarà res de bo i pots cometre errors si et deixes portar per les teves inseguretats. 
 
LLEÓ
Procura mantenir la calma i si algú intenta provocar-te, allunya-te'n. Necessites tranquil·litat i no et convé involucrar-te amb problemes aliens. Dedica temps a la teva família, que fa temps que t'ho demanen. 

VERGE 
Últimament et costa confiar en els altres i això està fent que certes persones et notin estrany/a. Intenta no girar l'esquena als teus amics/gues i a altres persones que intenten ajudar-te. Sigues més positiu i veuràs com l'angoixa es calma.

BALANÇA
Avui solucionaràs un problema relacionat amb els estudis que fa dies que tenies pendent. Estaràs especialment positiu, així que aprofita aquesta energia per parlar amb una antiga amistat que tens abandonada. La vostra conversa et pot fer arribar a conclusions que no esperaves. 

ESCORPÍ 
No et deixis arrossegar pels problemes emocionals i en comptes de queixar-te planta cara. Si tu no canvies les coses, ningú ho farà per tu, així que actua. Sentir que tens el control, et calmarà els nervis que fa dies que t'afecten. 

SAGITARI 
Soluciona les coses d'una en una. Ho vols fer tot a la vegada i al final no ho atrapes tot. Has d'aprendre a organitzar-te millor o la feina se t'escaparà de les mans. En l'amor, tens bona sort, mostra els teus sentiments. 

CAPRICORN 
Estàs fart d'esforçar-te, però la recompensa és a punt d'arribar, així que no et rendeixis. Avui estàs molt intuïtiu, guia't pel que sents i evitaràs problemes. Recorda que tu ets la teva prioritat, així que posa't a tu per davant encara que algú s'enfadi.

AQUARI 
Vigila amb els malentesos, perquè avui et costa controlar-te i podries acabar barallant-te amb un amic/ga. Algú de la teva família et donarà un bon consell, escolta'l perquè t'ajudarà. 

PEIXOS
Estàs molt sensible i això fa que tot el que et diguin t'afecti més de l'habitual. Intenta no prendre't les coses tant a pit, perquè no te les diuen amb mala intenció. Dedica't temps a tu mateix/a i fes alguna activitat que et relaxi. Et convé i serà positiu per a tu. 




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: