Logotip de Adolescents.cat

Per què no hauries de seguir-li el rotllo a algú que té parella

per Redacció, el 1 de febrer de 2023 a les 06:00
Posa't en la situació que coneixes a algú de festa, us agradeu i us comenceu a seguir a Instagram. Des d'aleshores que cada cop que penges un instastory et dona like i parleu molt sovint. Saps que està tontejant amb tu, però té parella. No entens res i no vols preguntar, només vols fluir.

Però has d'anar amb compte, perquè molt probablement aquesta persona l'únic que vol és sentir que t'agrada per així pujar la seva autoestima. Sí, sabem que és lleig, però hi ha gent que assegura que tontejar forma part de la seva personalitat i que ho fan sense cap intenció. Així que no t'il·lusionis, perquè probablement només està jugant amb tu.


És possible que tu sí que estiguis sentint alguna cosa cap a ell/a i que, per molt que sàpigues que no et convé, no vulguis deixar de parlar. En aquest cas, pregunta't si realment vols anar al darrere d'una persona que té parella i que està clar que no té gaire responsabilitat afectiva. Aquest comportament diu molt del tipus de persona que és i no ho hauries de passar per alt.

Si, tot i això, t'agrada la idea de ser el seu/la seva amant, hauràs de tenir presents les conseqüències que això pot tenir. D'una banda, és molt probable que t'acabis fent mal a tu mateix/a i, d'altra banda, pots fer mal a altres persones. Abans de res, però, hauries de parlar amb ell/a per saber quina és la situació i ser conscient d'on t'estàs ficant.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: