Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 30 de gener de 2023 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 




Versió sense playbuzz
Noia, 13 anys
Vas amb mi a anglès. T'asseus al meu costat, però amb una separació de dues cadires, on jo deixo la meva bossa amb llibres i tu el teu casc de la moto. L'últim dijous que ens vam veure abans de les vacances vam estar parlant entre la classe del viatge a París que fèieu els alumnes de segona llengua estrangera, i tu, per primer cop a la vida, em vas mirar, vas somriure, i em vas parlar.
No t'havia vist en totes les vacances, i just quan vaig quedar amb uns amics i ens vam posar a fer el burro al mig del carrer, tu vas passar amb la moto i paquet, i en tornar cap a casa, et vaig tornar a veure passar per davant meu.
El teu nom comença per N i el meu per B. ❤

Noia, 17 anys
Ens coneixem de tota la vida perquè vivim al costat. Hem coincidit a alguna festa, però no hem parlat mai cara a cara. Ets més gran que jo. Tinc els teus apunts de quan feies batxi. Estudies a Girona i els nostres noms comencen per M. Si saps qui soc obra'm o reacciona'm a les històries de l'Insta.

Noia, 16 anys
Ets un noi un any més gran que jo. A vegades vens al meu poble amb moto i amb els teus amics. Som de pobles veïns. Un dia a l'estiu em vas deixar el teu casc de moto. El dia de la meva graduació vas venir i em vas demanar l'Insta, però et vaig dir que no perquè no en tenia... Tenim bastants amics en comú, si saps qui sóc obre'm per Insta.

Noia, 13 anys
Hola, soc una nena del teu insti, a vegades et veig pels passadissos o al pati. He anat varies vegades a veure't als partits de futbol. Ets un noi mooolt guapo. A vegades, també, em somrius i em poso molt nerviosa. Espero que facis tu el pas.

Noi, 16 anys
Vius a Navàs tens la mateixa edat que jo. Jo t'he conegut a través d'un amic. Tu m'agrades, però jo a tu no ho sé.

Noia, 14 anys
Anem junts a classe. M'agrades des de principi de curs, però no m'atreveixo a dir-t'ho. Abans parlàvem per Instagram, però em vas deixar de parlar. Quan parlem a la classe sembla que ens tenim ganes, però no poses de la teva part. El teu nom comença per M i ets un noi.

Noi, 15 anys
Ets un any més petita que jo i vam coincidir només un cop, però des que ens vam veure va haver-hi molta tensió i em moro de ganes de tornar-te a veure. Balles el mateix estil que jo i ho fas molt bé i vam coincidir, de fet, gràcies al ball.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: