Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 30 de gener al 5 de febrer

per Redacció, el 30 de gener de 2023 a les 10:43
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Treballa intensament i no et rendeixis encara que de vegades el cansament et pugui. Aquest febrer veuràs la recompensa del teu esforç. Notaràs molt suport per part de la família i això t'aportarà una seguretat i autoestima extres. Deixa de jutjar-te tant: tots ens equivoquem, però en el fons, els sentiments que et mouen són bons. Tindràs un magnetisme especial amb el Sagitari. Dia de la sort: 3.

TAURE
Últimament només tens ganes de distreure't i de no pensar en els teus problemes. Aquest comportament, però, no t'està funcionant massa bé, ja que estàs posant encara més tensió en algunes de les teves relacions socials. Aquesta setmana centra't en tu i en solucionar el tema que tens pendent. Si no les coses podrien anar a pitjor. Tindràs una discussió amb un signe d'aigua. Dia de la sort: 5.

BESSONS
Estàs disposat a aconseguir tot allò que t'has proposat i això t'està esgotant. Aprèn també a descansar i a desconnectar o la teva salut t'obligarà a parar. Aquesta setmana hi haurà un apropament entre tu i una persona amb qui t'havies fixat en un passat. Notaràs una connexió que no t'esperaves. Dia de la sort: 30.

CRANC
Aquesta setmana algunes situacions faran que t'entrin ganes de córrer i de refugiar-te. Tot i voler fugir, hauràs d'afrontar-les i de superar moments incòmodes. Per sort, una persona amb qui confies molt, t'ajudarà en aquest procés. En l'amor, et tocarà decidir si estrenys llaços o si els trenques. Saps que és una cosa o una altra i que és el moment de decidir. Dia de la sort: 3.

LLEÓ
Tens moltes oportunitats, però no saps cap on tirar. Et sents perdut, sobretot en l'àmbit sentimental. Potser estàs posant massa pes en l'altra persona i t'estàs oblidant de tu. Recorda que tu també pots decidir quins són els següents passos a fer. Qui vulgui estar amb tu t'ha d'acceptar tal com ets i tu també ho has de fer amb ell/a. Tingues-ho present. Dia de la sort: 1.

VERGE
Quan comences a pensar amb una persona, et costa parar. Últimament, no pares de donar voltes a la vostra possible relació i t'estàs creant unes expectatives que potser no són del tot realistes. Saps que hi ha alguna cosa més que una amistat, però et cal tenir una conversa i l'hauràs de plantejar tu encara que et faci certa por.

BALANÇA
Aquesta setmana potser tens els ànims baixos i et tocarà cuidar-te. És moment de mimar-te i de dedicar-te temps a tu. Ja has vist que pensar i centrar-te massa en els altres acaba sent contraproduent. Així que pensa més en tu. En l'amor, hauràs de tenir paciència. Tot acaba arribant, però no sempre en el moment en què nosaltres voldríem. Escolta el consell d'un molt bon amic i fes-li cas. Dia de la sort: 4.

ESCORPÍ
Aquesta setmana la teva capacitat d'expressió et servirà per convèncer a les teves amistats sobre algunes propostes. Aprofita-ho i fes plans perquè et convé distreure't. En l'àmbit dels estudis/laborals tindràs una alegria i això et farà guanyar la motivació que et faltava per no deixar certes coses a mitges. En l'amistat, viuràs un moment molt intens que et farà veure com t'importa una persona. Dia de la sort: 31.

SAGITARI
Aquesta setmana, la teva faceta seductora serà protagonista. Notaràs l'interès d'una persona per qui tu també sents certa atracció. Depèn de tu que la cosa vagi a més o no. Fa temps que reprimeixes els teus desitjos perquè et fa por que això signifiqui deixar enrere algú. Hauràs de posar en una balança que pesa més. Dia de la sort: 5.

CAPRICORN
Deixa't guiar per la intuïció i agafaràs el camí correcte. El teu instint mai sol fallar així que no deixis d'escoltar-lo ara. En l'amor, notes que hi ha un bloqueig i que l'única manera de superar-lo és fer un pas endavant. Sigues sincer i digues la veritat. En el fons l'altra persona també la vol sentir encara que no s'atreveixi a dir-t'ho. Rebràs el suport incondicional d'un signe de foc. Dia de la sort: 3.

AQUARI
És hora de posar límits i de prioritzar. No pots anar dient que sí sempre i després anar malament tu. A més, tens la sensació que hi ha una persona que està abusant de la teva generositat i no t'està agradant gens el seu comportament. Deixa-li clar el que penses. En l'amor, serà una setmana d'alts i baixos, sobretot per l'actitud que tindrà certa persona amb tu. Dia de la sort: 2.

PEIXOS
Continues sentint-te empresona't, però també és responsabilitat teva sortir d'aquesta situació. Ja saps que els canvis no es produeixen sols, així que, què esperes? Per què continues aguantant una càrrega que no vols aguantar? És moment que facis una pausa i miris dins teu, encara que et costi. Decideix què vols i actua de manera coherent. Dia de la sort: 3.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: