Logotip de Adolescents.cat

Els beneficis d'anar a dormir sense haver-te reconciliat amb la teva parella

per Redacció, el 29 de gener de 2023 a les 06:00
Després de discutir amb la teva parella s'hauria de donar una comunicació constructiva. És a dir, hauríeu de parlar amb honestedat i amb afecte per arribar a un acord i solucionar el problema. Això, però, no sempre és possible i hi ha cops que preferiu anar a dormir perquè us passi l'enuig i, segons els experts, no és tan mala idea.

Dormir ens permet processar les emocions i obtenir una postura més objectiva de la situació. Els especialistes del mitjà Poosh recomanen que, en el moment de ficar-te al llit, et facis la següent pregunta: "estic veient l'argument de manera objectiva o a través de la lent d'inseguretat?". Es tracta d'entendre l'origen dels teus sentiments i el motiu pel qual han sortit a la llum.

També és important que, abans de parlar amb la teva parella, et facis aquestes preguntes:

 


Aquestes preguntes t'ajudaran a veure la situació des d'un altre punt de vista i l'endemà sereu capaços d'abordar el problema de manera molt més madura. Això sí, és important que parleu les coses i no ho deixeu córrer.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: