Logotip de Adolescents.cat

Creences sexuals que són mentida

per Redacció, el 27 de gener de 2023 a les 10:06
Tothom ha escoltat creences sobre el sexe que són falses o que, si més no, no són del tot certes. Els experts d'Arcwave n'expliquen algunes:

No hi ha erecció sense excitació


Moltes persones continuen considerant la falta d'erecció amb la falta de desig. Una teoria errònia en molts casos. Segons Sergio Fosela, expert en sexe, "una erecció varia molt d'una persona a una altra, però també depèn molt de la situació i de l'edat". Hem escoltat moltes vegades la creença de "com més jove, més ràpid succeeix l'erecció", però això no és del tot cert. L'estrès, el cansament i les preocupacions també poden influir. A vegades, no n'hi ha prou amb estar excitats, "es necessita relaxació"

El semen canvia de gust si es mengen fruites com la pinya


La dieta que seguim influeix en el gust dels fluids i ingerir fruites com la pinya potència la fructosa. Altres espècies com la canyella, la menta...també endolceixen el sabor. Això sí, no el fan canviar d'una manera evident, per tant, el gust continua sent pràcticament el mateix.

Pot trencar-se el penis?


El penis es pot fracturar, però no trencar-se del tot. El més probable és que es produeixi un esquinçament del teixit que provoqui molt dolor, però no un trencament.


Amb la regla costa més arribar a l'orgasme


Fals. Moltes persones afirmen que amb la regla senten més plaer, això és pel fet que la vagina està més sensible, lubricada i el frec amb les parets vaginals és més intens. Sigui com sigui, amb la regla es pot arribar a l'orgasme sense cap problema.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: