Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 26 de gener

per Redacció, el 26 de gener de 2023 a les 08:37
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada.


 

Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Ets una persona confiada, però de vegades et salten les alarmes i sol ser per algun motiu. Si creu que algú no està sent sincer, segueix posant en dubte les seves paraules, però no siguis invasiu. La veritat s’acabarà sabent, així que no tinguis pressa.

TAURE 
Hi haurà avenços importants en un aspecte relacionat amb els estudis del qual no esperaves res. Tindràs una sorpresa molt positiva. Això et donarà cert marge per relaxar-te i poder passar uns dies més tranquil.


BESSONS 
No t’agrada gens sentir-te pressionat i avui hauràs de gestionar una situació que t’estressarà. Sents que t’estan exigint massa, però alhora no saps com plantejar les teves queixes, perquè et sents responsable del moment que estàs vivint. Algú que no és de la teva colla, podria donar-te un consell molt valuós. 

CRANC 
Estàs segur que el que facis no tindrà conseqüències? Últimament, estàs actuant i amagant certes coses a algú. De moment potser no t’ha descobert, però…i si ho fa? Reflexiona perquè podries estar cometent un error d’aquells que costen d’arreglar. 

LLEÓ 
La teva opinió respecte a un tema t’ha distanciat d’algú a qui estimes. Saps que un desacord no és motiu per girar-li l’esquena. Intenta arreglar les coses i et sentiràs millor. Avui tindràs una connexió especial amb els Escorpí. 


VERGE 
Ara ja no pots fer-te enrere. Si et vas comprometre amb un tema que ara ja no t’il·lusiona, procura complir amb la teva part de pressa, però no ho deixis a mitges o algú s’enfadarà amb motiu. Aquests dies procura no ser impulsiu. 

BALANÇA 
Avui rebràs una sorpresa que t’omplirà de tranquil·litat. Estàs vivint uns dies intensos, així que gaudeix d’aquest moment i relaxa’t. En l’amor, són dies confusos on potser et caldrà buscar l’opinió externa per aclarir certes coses.


ESCORPÍ 
Et veuràs amb forces per fer canvis importants. Necessites atrevir-te a provar coses noves per sortir del teu entorn i aquests dies tindràs l’oportunitat de fer-ho. Et sentiràs molt orgullós de tu mateix i desprendràs bones energies. 


SAGITARI 
Hi ha certes coses que estan canviant i creus que això no t’afavoreix. El cert, però, és que les transformacions que estàs vivint et serviran de trampolí en un futur. Deixa’t portar pel moment i no vulguis controlar-ho tot. Tindràs molt bona connexió amb els Cranc.

CAPRICORN
Un projecte que vas deixar enrere tornarà a aparèixer de nou. Abans potser no era el moment, però ara tens moltes ganes de reprendre’l encara que et suposi certs esforços. Ets una persona molt perseverant i avui ho demostraràs.

AQUARI
Hauràs d’afrontar uns dies plens de responsabilitats. Hi haurà converses pesades i moments d’estrès, però aconseguiràs gestionar-ho tot amb èxit. Les teves capacitats d’organització sorprendran a algú molt positivament.

PEIXOS
No et posis a la defensiva ni comencis certes discussions, perquè això et pot distreure i avui necessites més concentració que mai per acabar la feina acumulada. No et prenguis certs comentaris de manera personal, perquè et falta perspectiva per analitzar la situació.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: