Logotip de Adolescents.cat

Ha nascut el primer fill de la Paris Hilton i en Carter Reum

per Redacció, el 26 de gener de 2023 a les 06:00
Ha nascut el primer fill de la Paris Hilton i en Carter Reum. Fa temps que l'hereua dels hotels Hilton havia expressat el seu desig de ser mare i, tot i que en un primer moment va assegurar que es volia quedar embarassada, finalment la parella va decidi que fos un embaràs subrogat.

La Paris Hilton ha compartit una imatge de la seva i la del seu nadó a les xarxes socials i ha afegit: "Ja ets més estimat del que es pot expressar amb paraules".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)


La Paris ha expressat al mitjà People com d'emocionada i feliç està de ser mare: "El meu somni sempre ha sigut ser mare i estic molt feliç de què Carter i jo ens haguem trobat, perquè ara estem molt emocionats de poder formar una família junts i estem ens exploten els nostres cors d'amor pel nadó".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: