Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 25 de gener de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió sense playbuzz
Noi, 16 anys
La meva nòvia va a un insti privat i van amb uniforme i sempre que ho fem i ella porta l'uniforme li trec tot menys la faldilla i ella no entén perquè, però ho fem igualment. La cosa és que em posa a mil quan porta l'uniforme i em fa cosa dir-li.

Noia, 16 anys
Quan feia 3r de la ESO ens van posar moltes pel·lícules i jo i un noi sempre seiem al costat. La cosa està en que en un d'aquests dies de peli estàvem calents i ens vam començar a tocar per sobre la roba. A dia d'avui encara ningú ho sap.

Noia, 15 anys
A principi de curs, em va tocar seure amb un nen, vam començar a parlar i em vaig acabar pillant. El que passa és que a una nena de la classe també li agrada i estan molt junts sempre. Ningú ho sap, però em mata veure'ls junts.

Noia, 17 anys
Ho estic passant molt malament perquè les meves amigues no volen que estigui amb un tio que m'agrada moltíssim. Elles pensen que no tenim res, però cada setmana quedem per veure la Isla de las tentaciones i ens liem uns quants cops...

Noi, 17 anys
Des de l'estiu, m'he estat liant amb nois al lavabo. La primera vegada que em va atraure un a la discoteca li vaig demanar tabac perquè se'm va acabar, vam començar a tontejar i vam acabar al lavabo fent-nos una palla i liant-nos. Va ser molt heavy i va ser quan em vaig donar compte que m'atrauen els nois.

Noia, 15 anys
Buscant unes fotos a la galeria de me mare per fer un regal he trobat un vídeo d'un amic seu fent-se una palla... M'ha fet cert repelús.

Noi, 18 anys
Un dia a les colònies estava a l'habitació i estava jo sol. Llavors vaig posar-me la roba del noi més guapo de la classe i em vaig fer una palla. Aquella mateixa nit ens vam acabar liant.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: