Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 25 al 31 de gener

per Redacció, el 25 de gener de 2023 a les 09:46
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ARIES (3/5)
Encara que no vulguis mostrar-ho, ets sentimental i quan t’entregues a algú ho fas amb passió. No fa gaire vas tornar a veure algú que t’agrada i que un malentès us va distanciar...No creus que mereix una oportunitat? Consell: deixa de banda l’orgull, no sempre podràs tornar enrere. 

TAURE (2/5)
Vas prendre una decisió que et persegueix i per això aquesta setmana tindràs moments en què et sentiràs trist/a. No oblidis que si ho vas decidir, és perquè és el millor i en el fons ho saps. Dóna’t uns dies per superar-ho, tot anirà bé! Consell: fes un bon pla amb els amics aquest cap de setmana.   

BESSONS (3/5)
Portes uns dies on sents molta nostàlgia, penses molt en algú del passat i això et fa molt mal. No és que no t’agradi la teva vida actual, però sí que sents que trobes a faltar algú que va ser molt per tu. Consell: si hi ha una situació que no et fa sentir còmode, actua i quedaràs tranquil.  

CRANC (2/5)
Hi ha vegades que aguantem coses per amor perquè tots passem per èpoques difícils, però estar sempre igual? No! Potser li hauràs de fer entendre que no sempre estaràs allà i que el tipus de relació que teniu ara no encaixa amb el que tu necessites. Color de la sort: blau marí.

LLEÓ (3/5)
Tens els sentiments a flor de pell i et sents una mica perdut/da. Aquesta setmana val més que et centris en tu i deixis l’amor de banda perquè hi ha algú del passat que insisteix i que voldrà explicar-te moltes coses. Consell: Desconnecta i dedica’t un dia per pensar i estar sol/a. 

VERGE (2/5)
Algú important per tu et donarà una notícia que et deixarà en shock. És important que reaccionis i que li deixis clar que pot comptar amb tu. Consell: Tingues sempre present que abans de trobar la persona indicada hi haurà fracassos, però que això no et freni a viure-ho. 

BALANÇA (2/5)
Una persona propera t’està fent la vida impossible i el millor que pots fer és ignorar-la. És possible que algú reaparegui a la teva vida  i si tens clar que ho vas passar malament, tingues força de voluntat per no fer-li cas. Consell: no entris al seu joc, prohibit stalkejar i posar likes!

ESCORPÍ (4/5)
Aquesta setmana t’adonaràs que tens gent a la teva vida que no val la pena i altra, la que menys t’esperes, que estan sempre al teu costat. Deixa’t estimar i gaudeix de l’amor sincer que tenen per donar-te, és el que més necessites ara. Dia de la sort: Divendres. 

SAGITARI (3/5)
Tot passa per algun motiu i quan prens una decisió és meditada, així que tot i que ara no és fàcil, ja veuràs com remuntaràs. Ha aparegut gent nova que et transmet més que algú que coneixes de tota la vida! Aquest tipus de persona és la que et fa falta ara. Dia de la sort: 28.

CAPRICORN (3/5)
T’espera una setmana molt agitada amorosament però no serà precisament per històries teves. Algú proper ho està passant malament i necessita algú amb la teva sensibilitat perquè l’escolti. Et tocarà fer de conseller/a de l’amor i tenir paciència.  Dia de la setmana: Diumenge. 

AQUARI (2/5)
A vegades tens pressa perquè les coses surtin com tu vols i quan no ho són, et desencantes. Això és el que et passa amb algú especial i que estigui tot encallat et fa mal. Tingues més paciència, a vegades és simplement perquè encara no és el moment. Dia de la sort: 26.  

PEIXOS (2/5)
Aquesta setmana reflexionaràs molt sobre el rumb que està agafant la teva vida i la vostra relació. Sense adonar-te’n, el preu de seguir amb aquest “rollo” o relació és molt alt. Vés amb compte: T’estàs allunyant d’amistats i va sent hora que valoris si realment val o no la pena.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: