Logotip de Adolescents.cat

Aquestes són les carreres que més gent es penedeix d'haver triat

per Redacció, el 28 de gener de 2023 a les 06:00
A la vida s'han de prendre decisions importants com, per exemple, a què et vols dedicar. És una decisió difícil que ens fan prendre quan som molt joves i, per això, moltes persones s'acaben penedint amb el pas dels anys.

Segons una enquesta duta a terme pel portal de feina ZipRecruiter i Linkedin, la carrera que registra un major nombre de persones penedides és la de Periodisme, amb un 87%. El motiu és l'escassetat d'oportunitats laborals que hi ha en aquest sector, que provoca que els graduats vegin frustrats els seus somnis.


En segon lloc trobem la carrera de Sociologia, que registra un 72% de penediments, igual que les carreres relacionades amb l'art com Belles Arts o Història de l'Art. I, per tancar el top 5, trobem que el 64% dels graduats en Comunicació s'acaba penedint de la decisió i el 61% dels graduats en Magisteri també.

Però això no és tot, sinó que les carreres relacionades amb la documentació i l'audiovisual també presenten taxes de penediment superiors al 50%. En general, el problema és la falta d'oportunitats laborals, que provoca que la majoria de graduats acabin a l'atur o a feines que no estan relacionades amb el que van estudiar.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: