Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 24 de gener

per Redacció, el 24 de gener de 2023 a les 09:46
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Has d'explicar les coses a persones de confiança, si hi ha alguna cosa que et preocupa, tens amics que et sabran aconsellar molt bé. Últimament dubtes molt i aquella persona se n'està cansant.

TAURE 
Apareixen nous projectes i persones a la teva vida i sembla que els podràs aprofitar amb ganes, tot va en el teu favor. A nivell amorós, sembla que potser avui es començarà a solucionar aquell problema que tenies i serà un bon dia per a l'amor.

BESSONS 
Aquests dies has començat a veure que allò en què havies dipositat tantes il·lusions no és tan fantàstic com pensaves. Avui és un bon dia per tancar-ho tot plegat i fer un canvi d'etapa, que sembla que ho necessites.

CRANC 
Últimament et costa arriscar-te, encara que sigui per millorar la teva vida. No t'esforces per aconseguir canvis. Però avui pot ser que aparegui algú que et farà canviar aquesta visió. Sembla que sentiràs coses molt fortes per aquesta persona.

LLEÓ 
Avui no serà el millor dia de la teva vida, bàsicament perquè tens coses petites que no acabes de resoldre. Intenta pensar en positiu i explica les coses a persones de confiança, que et faràn molt de caliu.

VERGE 
Aquests dies, per coses que t'han afectat en el passat, estàs molt a la defensiva i no dones mai una oportunitat a les persones. Avui, precisament, sembla que algú a qui li interesses s'acostarà a tu. No cometis l'error de deixar-lo passar de llarg.


BALANÇA 
Sembla que últimament no t'acabes de sentir realitzat, és hora d'explorar noves vies i solucions que t'ajudin a sentir-te més feliç. Potser avui descobreixes un secret que no t'agrada, però és millor no valorar-ho fins d'aquí a un temps.

ESCORPÍ 
Avui és un bon moment per intentar desconnectar i passar temps a l'aire lliure. Passatemps amb els teus i no deixis que les preocupacions t'ocupin tan espai, com estaven fent fins ara. És un bon moment per socialitzar.

SAGITARI 
Estas en un moment inmillorable a nivell professional, avui et sentiràs satisfet i realitzat. Això sí, has de deixar de ser tan impacient i esperar-te, perquè sembla que avui un amic et proposarà un pla increïble per d'aquí a un temps.

CAPRICORN 
Has de començar a organitzar la teva vida, últimament vas molt sobre la marxa i no pot ser que sempre passis per la vida així. Allibera't de tots aquells materials i persones que ara mateix no t'aporten res.

AQUARI 
Avui estàs molt animat i això fa que estiguis més receptiu i obert amb les altres persones. Sembla que s'obren nous camins a la teva vida que et facilitaran accedir a oportunitats que no esperaves. Sembla que t'agrada algú que no et fa cas... No perdis l'esperança.

PEIXOS
T'has llevat, has descobert que encara estem a mitja setmana i només tens ganes de descansar. No pots eliminar el volum de feina però sí evitar posar-te en conflictes, perquè acabaràs perdent. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: