Logotip de Adolescents.cat

La Kylie Jenner i en Travis Scott anuncien el nom del seu segon fill

per Redacció, el 24 de gener de 2023 a les 06:00
La Kylie Jenner i en Travis Scott van tenir seriosos problemes a l'hora de posar-li nom al seu segon fill. Quan va néixer el dia 2 de febrer del 2022 li van assignar el nom de "Wolf Webster", però al cap de poc temps es van adonar que aquest no havia de ser el seu nom.

"Realment no teníem decidit un nom, vam pensar que ens vindria quan el veiéssim i no va ser així". Aleshores havien de signar l'acta de naixement, i si no es decidien l'haurien de registrar sense nom ni número de la Seguretat Social, "així que vaig sentir la pressió d'escollir un nom", va confessar la jove a la sèrie 'Keeping up with the Kardashians'.


Tot i que legalment el seu fill es deia "Wolf", els seus pares mai li deien així, ja que volien esperar a trobar el nom adequat per a ell i sembla que per fi l'han trobat: Aire.
 


Des que va néixer, tots els seguidors de la parella han estat pendents del nom del seu fill i fa poc es van estendre rumors que afirmaven que el seu nom és 'Sunny'. Després de gairebé un any, la parella ha decidit que el fill s'ha de dir 'Aire', un nom relacionat amb la meteorologia com el de la seva germana 'Stormi'.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: