Logotip de Adolescents.cat

Quines inseguretats s'amaguen darrera del cookie jarring?

per Redacció, el 1 de febrer de 2023 a les 06:00
El cookie jarring és una metàfora que fa referència a les galetes que tenim guardades a l'armari de la cuina per si en algun moment ens entra gana i que, en realitat, es refereix al fet de tenir parella i tontejar amb una altra persona per si en algun moment la teva relació actual acaba.

Com expliquen des de Yasss, es tracta d'una dinàmica tòxica que tenen moltes persones amb l'excusa de què els "agrada agradar" i sentir que si la seva relació no funciona, tenen pla B. A vegades, fins i tot, escriuen a les seves exparelles per recordar-los la seva existència.

Aquestes persones se solen justificar dient que "no volen res" i que només ho fan per diversió. Però, quines inseguretats s'amaguen darrere d'aquesta conducta?

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: