Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 20 de gener

per Redacció, el 20 de gener de 2023 a les 09:56
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada.


 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Avui hi haurà més dificultats i les coses seran una miqueta més complicades, encara que això no significa que tot et surti malament, simplement hauràs de superar alguns obstacles. El més important és que no perdis els nervis. Vigila amb els escorpí i la seva sinceritat.

TAURE
Tindràs bones notícies relacionades amb la teva vida sentimental. Et tocarà actuar de manera ràpida o l'oportunitat que tens davant podria passar-te de llarg. No hi pensis tant i segueix el teu cor. Has de relaxar-te i no donar tantes voltes a les possibles conseqüències de tot. Molt bona connexió amb els signes de Terra.

BESSONS
Avui notaràs que la teva energia interior et guia i et sentiràs molt impulsiu. No et reprimeixis i digues a aquella persona el que li hagis de dir. Saps que guardar-te les paraules per tu no té cap sentit ni provocarà cap canvi, així que expressa't. Tindràs un magnetisme especial, sobretot amb les persones Lleó.

CRANC
És important que t'animis, el mes de gener no està sent massa bo de moment. Tot i que hi ha coses que no pots controlar, és important que hi posis de la teva part perquè si no no milloraràs la situació. Hi ha algú que et vol ajudar, però no li tens prou confiança. No deixis que certs traumes del passat pesin tant en el teu present, perquè t'estàs perdent persones interessants i bones.

LLEÓ
Acabes de començar un any que promet molt i és el moment d'esforçar-se al màxim. De moment avui t'espera un dia de bones notícies i això et farà estar especialment alegre. Vigila, però, perquè una persona del teu entorn et voldrà robar protagonisme. No t'ho prenguis massa a pit, perquè la seva actuació té més a veure amb problemes seus que no pas amb tu. Bones energies amb els signes d'Aire.

VERGE
Encara que tot vagi bé a vegades t'és gairebé impossible no deixar-te emportar per la melancolia. Avui, precisament, et passarà això i és sobretot a causa del teu esgotament mental. Aquest cap de setmana procura descansar i posar els teus pensaments en ordre. Et convé estar sol i estar només per a tu.

BALANÇA
Avui les paraules d'una persona et faran reflexionar sobre algunes males decisions que vas prendre en el passat. Dona't el teu temps i tingues molt en compte les conclusions que treguis, perquè et podrien ajudar a evitar certs errors. No cedeixis a les pressions externes i fes-te cas a tu mateix.

ESCORPÍ
Has de ser coherent amb tu mateix i actuar en funció dels teus pensaments. No deixis que els altres t'obliguin a anar per un altre camí, si no és el que tu vols. Segurament t'hauràs d'enfrontar a certes persones, però saps que és l'única manera d'aconseguir els teus objectius.

SAGITARI
Avui sentiràs una altra vegada que et domina la nostàlgia i els records. Durant aquest mes, els Sagitari tindreu moments així i no passa res. Si sents que et ve de gust estar sol, estiga-ho i ordena els teus pensaments. Potser et toca allunyar-te de la teva parella o d'aquella persona que estàs coneixent. Si li expliques com et sents, ho entendrà. Bones connexions amb els signes d'Aire.

CAPRICORN
Tens la sensació que les persones que t'envolten, de vegades no t'ajuden sinó tot el contrari. Si vols que això canviï, també tu has de posar alguna cosa de la teva part. Estàs massa a la defensiva i sovint ataques als altres sense motiu. Procura eliminar certs prejudicis i no jutjat tant. Una persona d'un signe de foc podria ajudar-te.

AQUARI
Avui comença un moment molt favorable per a tu. El Sol començarà a transitar pel teu signe al llarg d'un mes i això et farà estar més enèrgic. És un bon moment per prendre la iniciativa, així que si tens coses pendents, actua i no les deixis abandonades. Bona connexió amb els signes de terra.

PEIXOS
Avui serà un d'aquells dies en què mostraràs el millor de tu mateix, el teu costat més solidari i espiritual. Això sí, no t'esperis que els altres reaccionin com tu voldries. Perquè potser dones molt i reps poc. Hi haurà un signe d'aigua que reclamarà la teva atenció, escolta'l.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: