Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 23 de gener de 2023 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 



Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
Ets un noi alt de la mateixa edat que jo i del mateix poble. Hem coincidit diversos cops, ja que tenim amics en comú. Tu jugues a bàsquet i ho fas molt bé, ja que algun cop ho he anat a mirar. Mai t'adones que estic allà, però l'altre dia et vaig obrir per Insta i vam parlar molt poc. M'agradaria parlar més amb tu, segurament no saps qui soc, però si ho saps no dubtis a obrir-me.

Noia, 13 anys
Fa molt de temps que ens coneixem, però no hem parlat mai. Ets 2 anys més gran que jo i el teu germà és de la meva edat. Fa un any i mig que m'agrades (segur que ja ho sabies) ara d'aquí poc farà un any que em vas bloquejar per Insta (no sé per què). El cas és que ens mirem, però cap dels dos hem tingut valor a parlar-nos. El teu nom comença per R i el meu per J ;)

Noia, 16 anys
Vivim al mateix barri i sempre hem estat anant al mateix cole, etc. M'havia fixat en tu, però no tant com fins fa uns dos anys. No crec que vulguis res, ben bé no n'estic segura. No li he confessat a ningú que m'agrades perquè hi ha diferència d'edat entre nosaltres i a més ets el meu monitor, però trobo que tenim molt en comú i que encaixem molt bé. A vegades he pensat que t'agrado per coses que m'has dit (a més, alguna vegada m'has seguit el rotllo), però sé que ets prudent i no ho diries mai. Molts amics i monitors m'han dit que veuen alguna cosa entre nosaltres, però no vull confessar-ho per no espatllar la nostra relació d'ara. Sé que no mires això, però havia d'explicar-ho a algú. Igualment, si ho veus i et sents identificat, obra'm per whats i parlem-ho si us plau.

Noia, 16 anys
Ets cambrer en un restaurant on ja t'hi he vist un parell de cops. El primer dia que et vaig veure, em vaig fixar en tu i em vas semblar molt guapo. Vaig escriure a la meva amiga dient que hi havia un cambrer molt guapo ajajjaja. L'altre dia al dinar de reis (el 6 de gener) també vas atendre la nostra taula, però anava amb una altra part de família. La meva família em va fer passar vergonya i et van preguntar l'edat. Tens 17 anys. Em vaig posar molt nerviosa quan em vas portar el cafè ajajjaja. Si saps qui soc que sàpigues que d'aquí poc torno al restaurant...

Noi, 16 anys
Et vaig veure per primera i única vegada a l'Oca; la festa de Cap d'Any a Mataró. Jo soc de Girona, però estic disposat a agafar un tren per veure't somriure cada dia. Portaves una jaqueta granate i un vestit negre. Estaves amb un grup amb dues noies baixetes una de les quals semblava a punt de menjar-li la boca a un dels pavos que estaven amb vosaltres. Vaig sentir que et cridaven i en girar-te vas somriure i em vas desfermar. No sé res més només que et dius Mar i vull viure tota la vida al teu costat.

Noi, 14 anys
Ens vam conèixer fa poc a l'aniversari de la teva millor amiga que el pla era quedar-se a dormir amb tenda al jardí de casa seva. Quan tothom va marxar a fer botellon tu i jo ens vam quedar a soles, i ens vam tirar tota l'estona parlant de la nostra vida, vaig sentir que podríem ser molt forts tu i jo.

Noi, 16 anys
Ets un noi que vius a prop de mi i tenim amics en comú ens hem de trobat de festa i es notava la tensió. Hi ha rumors de què et lies amb moltes de festa, però em tires la canya a mi.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: