Logotip de Adolescents.cat

Aquesta és una de les millors postures pel sexe oral

per Redacció, el 19 de gener de 2023 a les 09:41
El 69 és una de les postures sexuals més conegudes i també una de les més sobrevalorades. Es tracta d'una tècnica que permet que dues persones practiquin sexe oral alhora per tal de poder gaudir al mateix temps. És a dir, les dues persones s'estimulen els genitals mútuament amb la boca.

Tot i que la teoria està molt bé, a la pràctica resulta complicat concentrar-se per donar plaer a l'altre i a la vegada concentrar-se en el plaer d'un mateix. A part, el 69 és una postura molt estàtica que permet poca llibertat de moviments i per tant, poca capacitat d'exploració.


És per això, que hi ha altres posicions més adequades per al sexe oral, com ara la torna.

En què consisteix? La persona que fa sexe oral s'estira damunt al llit amb l'esquena tocant el matalàs. L'altre, de genolls, col·loca els seus genitals prop de la seva boca, és a dir, s'asseu a la cara de la seva parella, però sense recolzar el pes.


Aquesta posició permet que les dues persones es puguin moure amb llibertat i a més també deixa les mans lliures per poder estimular zones erògenes, com ara l'anus. A més a més, la persona que rep el sexe oral, en estar de genolls, pot moure's en cercles, cap amunt i cap avall...per tal d'experimentar el màxim de plaer possible.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: