Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 19 de gener de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
Fa un parell de mesos que em parlo amb un noi. El noi en qüestió és el cosí del nòvio de la meva millor amiga. Se suposa que som sols amics, però jo cada vegada n'estic més penjada per ell, i segons el seu cosí ell per mi, però a mi em fa vergonya parlar-li sobre això.

Noia, 16 anys
A una amiga meva li agrada molt un noi i s'han liat i tot. La qüestió és que un dia va venir tota la colla a casa meva, entre ells el noi que li agradava a la meva amiga. Jo vaig anar a carregar el mòbil a l'habitació i ell em va seguir. Vam acabar follant. Ara no sé si dir-li a la meva amiga.

Noi, 19 anys
Des de ben petit tinc clar que vull tenir fills. Fins i tot tinc clar que el que vull és tenir dues noies, i els noms els tinc pensats també: Nora, Sara, Ainara, Arlet... El cas és que per mi els tindria ja, però no ho dic perquè no vull semblar un flipat de la vida.

Noia, 15 anys
Em masturbo des dels 6 anys. A vegades quan mirava pelis i es feien un petó em passava com algo que feia que em fregues al clítoris. El pitjor és que en aquell moment no sabia el que feia.

Noia, 16 anys
El meu mòbil vibra molt quan arriba un missatge. Un dia li vaig demanar a la meva millor amiga que em petés a missatges i vaig utilitzar el telèfon com a vibrador mentre em feia dits. Va ser un dels millors orgasmes de la meva vida.

Noi, 17 anys
M'agrada olorar la merda dels altres, així que normalment em quedo al lavabo tancat, i em quedo callat fins que algú entra a cagar. Em posa moltíssim i acabo masturbant-me. Algú més li passa?

Noi, 20 anys
A la festa major del poble anava borratxíssim i em va trucar la meva novia d'aquell moment, la qual anava igual o pitjor que jo per anar fora de la festa una estona. Vam acabar a un conegut camí del meu poble i no recordo ben bé com, però me la va començar a xupar i el millor és que no sé si algun veí ens va veure o algú que passava per allà.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: