Logotip de Adolescents.cat

Unes imatges confirmen la relació entre l'Aitana i el Sebastián Yatra

per Redacció, el 19 de gener de 2023 a les 06:00
Fa unes setmanes es va confirmar la ruptura entre l'Aitana i el Miguel Bernardeau i des d'aleshores els rumors de què l'artista està sortint amb en Sebastián Yatra no han deixat d'augmentar.

El primer cop que vam poder veure als artistes junts va ser al concert de final de gira de l'Aitana, al WiZink Center de Madrid. Després van fer un viatge amb altres amics a Londres i van passar el Cap d'Any junts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AITANA (@aitanax)


Les sospites de què són més que amics van créixer quan el 16 de gener una fan va compartir unes fotos amb la parella a una estació d'esquí. Uns dies més tard, el programa Socialité va assegurar que moltes persones els havien vist fent-se petons en públic a una festa on, casualment, també va assistir Tini, amiga de l'Aitana i exparella d'en Sebastián Yatra.

Finalment, per acabar de confirmar els rumors, la revista ¡Hola! ha publicat unes imatges del dia a dia de la parella on es pot veure que estan passant molt de temps junts. El 14 de gener van estar sopant a un restaurant italià de Madrid juntament amb la mare d'en Sebastián i la cosina de l'Aitana. Després de sopar, els artistes van anar al nou xalet de l'Aitana, però no era el pirmer cop que hi anaven, sinó que ja feia diversos dies que estaven convivint allà.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: