Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 22 de gener de 2023 a les 08:28
Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Última setmana de gener de 2023:



Acabem de passar una lluna nova a Aquari i pot ser que estiguis notant els seus efectes. L'energia d'aquari ens demana fer xarxa, col·laborar i fer coses per aportar al col·lectiu, així que és un bon moment per enfocar-se en això!


El Sol també ha entrat al signe d'Aquari (felicitats aquarians/es!). Això significa que també tindrem ganes d'innovar i provar coses noves. Pot ser que pensis més en el futur i tinguis ganes de trencar amb hàbits i rutines. Et recomanem que anotis en una llibreta totes les idees que et vinguin al cap i alhora les comparteixis amb l'entorn! Això t'ajudarà a prendre decisions més endavant ;)
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: