Logotip de Adolescents.cat

Aquesta coneguda influencer anuncia que està embarassada

per Redacció, el 18 de gener de 2023 a les 09:31
María Pombo ha confirmat el seu embaràs després de mesos de rumors. La influencer i Pablo Castellano tindran el seu segon fill, segons han fet públic en un vídeo publicat a les seves xarxes socials.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA POMBO (@mariapombo)




Tot i estar molt feliços, Maria Pombo assegura que han estat unes setmanes complicades i que es penedeix molt d'haver "filtrat" el seu embaràs sense voler. I és que, en l'entrevista que va fer a La Resistencia va ensenyar part de la seva galeria de fotos. Entre les imatges n'hi havia algunes d'un predictor d'embaràs, fet que va saltar els rumors.


"He estat tres mesos rebent missatges que, de veritat, podria escriure un llibre. Però bé, de totes maneres, moltíssimes gràcies als quals ho sabíeu i m'heu respectat sense dir-me res i als quals m'heu respectat i m'heu enviat missatges amb moltíssim afecte... De veritat, els necessitava moltíssim", ha dit la influencer.

"Estic molt orgullosa de mi, d'haver sabut gestionar l'explicar-ho sense cap pressió i ja sabent que tothom ho sabia i que m'estaven posant una pressió damunt molt gran [...]. És la notícia de les nostres vides, es multiplica l'amor i estem completament feliços i esperant amb moltíssimes ganes a aquest germanet per a Martín".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: