Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 591]

per Redacció, el 21 de gener de 2023 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.
 
 




Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Portava uns dies tontejant amb el meu ex (ho havíem deixat feia 6 mesos) i la cosa se'ns va anar de les mans (bàsicament ens dèiem de fer-nos de tot, cal aclarir que els dos estem una mica sortits i sempre que parlàvem d'això estàvem de broma, però com a mi em seguia agradant doncs si colava millor, però al final li vaig preguntar que si era broma i em va dir que no). Al final vam decidir quedar per veure que passava. Vam anar al lloc que sempre anàvem (a un banc que hi ha al bosc) i de camí ens tractàvem com a nòvios i ens anàvem liant. A l'arribar ens vam seguir liant i em va acabar fent dits. A l'arribar a casa li vaig dir que m'ho havia passat molt bé i ell em va dir que no havia estat còmode i que havia sigut molt raro.

Noia, 15 anys
Estava a classe d'ordinadors a l'última fila amb el meu crush i millor amic. Ell i jo ens vam liar un cop i encara ens teníem moltes ganes així que mentre fèiem la feina em va ficar la mà a la cama i em va tocar i després jo amb ell. Total, que vam estar tota la classe tocant-nos amb el profe i els companys a classe i ens havíem de tapar la boca per no fer soroll. QUIN MORBO.

Noia, 16 anys
Estava amb el meu nòvio al llit i ell no es trobava molt bé i jo doncs no sabia si ficar mà. Vaig començar fent-li una p*lla i una m*mada, després em va començar a tocar, ho estava disfrutant molt. A més no em ficava els dits tota l'estona, sinó que també m'estimulava per fora. Mentre m'ho feia el mirava a la cara i era fantàstic.

Noi, 16 anys
Des de feia un temps amb el meu nòvio volíem fer un quartet amb dos tios més. Un dia vaig anar a casa seva i quan m'estava a punt de penetrat van entrar dos tios i ens vam posar en trenet, el millor polvo de la meva vida.

Noi, 14 anys
A l'octubre vaig fer una festa, i el meu millor amic va portar al seu germà. El germà estava boníssim i em mirava molt raro. Hi havien unes 40 o 50 persones i vam acabar follant al sofà davant de tothom i ningú es va donar compte.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: