Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 16 al 22 de gener

per Redacció, el 16 de gener de 2023 a les 10:33
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


[playbuyzz]
 



Versió sense playbuzz

ÀRIES
Prendràs una decisió dràstica però creuràs que és la millor. Fa uns quants dies que estàs trist i creus que la gent no t'entén. Recuperar el somriure serà una mica difícil però no impossible, comença a demanar ajuda a qui t'estima de debò! Passaràs molt bones estones amb una amistat molt especial. Dia de la sort: 19.

TAURE
Tindràs ganes d'escriure, fes-ho, deixa anar la teva imaginació. Comença a escriure i veuràs que és la millor manera de sentir i pensar. Estàs evolucionant amb canvis força radicals i aquests dies et sorprendràs fins i tot a tu mateix/a amb les teves reflexions. Bones energies amb Sagitari i Verge. Dia de sort: 20.

BESSONS
Estàs evolucionant amb canvis força radicals i aquests dies et sorprendràs fins i tot a tu mateix/a amb les teves reflexions. La Lluna  et condueix a l'èxit i t'ajuda a culminar projectes que has iniciat. Aprofita els dies 18 i 19 perquè despendràs una energia especial. Dia de la sort: 19.

CRANC
La Lluna t'afavoreix en les relacions, pots conèixer a gent nova que t'aporti una altra visió de la vida i que exerceixi en tu, una influència molt positiva. Sembla que els temes de parella es resisteixen. Dia de la sort: 21.

LLEÓ
Controla les teves despeses, has de fer-te responsable del que gastes. És hora de fer canvis perquè tot flueixi. Naixeran dins teu dubtes sobre tu i el teu futur. En alguns moments navegaràs i no sabràs com conduir la teva pròpia nau! Demana consells als amics. Dia de la sort: 18.

VERGE
No t'infravaloris, la teva creativitat és excel·lent i pots destacar molt més en el teu àmbit d'acció si la utilitzes a favor teu, per tant aprèn a fer-te valer, i fes que les teves idees siguin escoltades. Vestir de color blau t'ajudarà! Bones energies amb Cranc i Peixos. Dia de la sort: 20.

BALANÇA
Tens moltes idees, molt creatives, tens una imaginació desbordant, però no la utilitzes al teu favor, els problemes a vegades es resolen amb imaginació. Ets un ser molt creatiu però estàs una mica adormit. Desperta! Notaràs bones energies amb el signes d'aire, Balança i Aquari. Dia de la sort: 19.  

ESCORPÍ
Gaudeix d'aquesta ratxa de bona sort que et porta el mes de novembre i posa ordre al teu voltant. En la teva vida regna una mica el caos, massa distracció i poca organització. Has d'imposar-te més disciplina i al final ho agrairàs. Aquesta setmana tindràs una notícia que t'alegrarà molt! Dia de la sort: 17. 

SAGITARI
Sempre penses en els altres però és hora de mirar una mica més per a tu. Busca en el teu interior i descobriràs el que vols i necessites. Ves a buscar tot el que trobes a faltar. Has de tenir ambició per aconseguir els teus somnis. Són dies de bones energies amb Taure i Àries. Dia de la sort: 18.

CAPRICORN
Aquest setmana apareixerà la part més alegre de tu! Et trobaràs segur de tu mateix i et mostraràs simpàtic i divertit; estaràs molt al costat dels teus amics i se t'obriran algunes portes gràcies a aquesta imatge tan bona que projectes! A finals de setmana, algú del passat et pot remoure antics sentiments...  Dia de la sort: 16.

AQUARI
Et sorprendrà veure que tot al teu voltant camina totalment equilibrat. Ordre i concert regnen aquesta setmana a la teva vida, a tot arreu menys a l'àmbit familiar, que a poc a poc, també es posarà en ordre. Consell: posa més colors vius al teu vestuari.  Dia de la sort: 16.


PEIXOS
És hora de recuperar la il·lusió i l'esperança en l'amor. Aviat coneixeràs una persona que et cridarà l'atenció i no serà una atracció física només! La Lluna t'obre les portes a noves oportunitats que aprofitaràs sense dubtar. Et toca ser feliç i apostar pels teus somnis.  Dia de la sort: 17. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: