Logotip de Adolescents.cat

Aquests famosos creadors de continguts posen fi a la seva relació

per Redacció, el 16 de gener de 2023 a les 09:26
Àngela Mármol i Jonatan Penco, conegut com a Widler, ho han deixat. Ho han anunciat ells mateixos a través de les seves xarxes socials, després de dies de rumors. "La convivència ha cremat molt la nostra relació i preferíem tallar que no acabar tenint una relació que no volíem", han assegurat.

Els dos influencers vivien junts a Andorra des de feia mesos i eren una de les parelles més populars a les xarxes socials, on acumulen milions de seguidors.

 

Tots dos han volgut deixar clar que ha estat una decisió conjunta i han demanat que es respecti la seva privacitat. "Som persones independents i tenim dret a seguir amb les nostres vides sense explicar tots els detalls per aquí", han argumentat.

Esperem que els vagi molt bé.
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: