Logotip de Adolescents.cat

El petó d'Aitana i Sebastián Yatra

per Redacció, el 16 de gener de 2023 a les 08:56
Dies després que Aitana Ocaña i Miguel Bernardeau presentessin la seva primera sèrie junts, van començar a confirmar-se els rumors de ruptura. Ell va marxar a viure amb la seva família i ella es va traslladar a un nou habitatge a Madrid.

Des de llavors, no se'ls ha tornat a veure junts i, de fet, ja se'ls ha relacionat amb altres persones. I és que, segons el podcast 'Mamarazzis', l'Aitana i el Sebastián Yatra estan junts. Aquests rumors han guanyat força aquest cap de setmana després que els cantants fossin vistos fent-se petons en una discoteca juntament amb altres artistes.


"Hem parlat amb gent que ha estat amb ells i ens confirmen que la parella va estar tota la nit junta, amb actitud afectuosa i fent-se petons. Ho feien públicament, no en un reservat on ningú els podia veure", deia una reportera de Socialité.

A la discoteca també hi havia Tini Stoessel, la cantant argentina i exparella de l'intèrpret colombià, amb el qual va mantenir una relació fins el 2020.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: