Logotip de Adolescents.cat

Les respostes de Gerard Piqué a la cançó de Shakira i la reacció de la cantant

per Readcció, el 16 de gener de 2023 a les 08:10
La setmana passada Shakira va publicar nova cançó amb Bizarrap i des de llavors que no s'ha parat de parlar del tema. I és que, la lletra està plena d'indirectes i directes a Gerard Piqué i a la seva nova parella, Clara Chía.

Per exemple, en un vers Shakira compara l'actual nòvia de l'esportista amb un rellotge Casio i amb un cotxe Twingo, relativament econòmics. En contraposició, ella es representa com un Rolex i un Ferrari.


Doncs bé, Gerard Piqué no ha trigat a respondre la cantant. Primer ho ha fet anunciant un acord amb Casio per promocionar la Kings League -liderada per ell mateix i per Ibai Llanos- i després apareixent amb un Twingo a la competició. Aquí teniu les imatges:
   


A tot plegat, Shakira no s'ha volgut quedar en silenci. Mentre Piqué ha anat responent les seves indirectes ella, segons assenyalen diversos usuaris, hauria col·locat el ninot d'una bruixa a la seva terrassa, mirant cap a casa dels seus exsogres.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)


A més, la cantant també ha publicat diversos missatges a les xarxes socials per donar suport a les dones que estan passant una mala època com ella: "Vull abraçar als milions de dones que es revelen davant els que ens fan sentir insignificants. Dones que defensen el que senten i pensen, i s'alcen quan no estan d'acord [...] Aquest assoliment no és meu sinó de totes. Hem d'aixecar-nos 70 vegades 7. No com ens ho ordena la societat, sinó de la manera que se'ns ocorri, la que ens serveixi per a tirar endavant pels nostres fills, els nostres pares i per aquells que ens necessiten i esperen en nosaltres".



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: