Logotip de Adolescents.cat

Mor un tiktoker conegut per menjar després de tastar un cereal gegant

per Redacció, el 16 de gener de 2023 a les 08:03
El conegut tiktoker Waffler69 ha mort als 33 anys després de patir un atac de cor. Amb gairebé dos milions de seguidors, era conegut per tastar diferents tipus de menjars i aliments als seus vídeos. De fet, el seu últim vídeo publicat a la xarxa social era tastant un cereal gegant.
 

El vídeo va aparèixer a TikTok l'11 de gener i l'endemà al matí la família va confirmar la mort precisament per un atac cardíac. El seu germà ha detallat que va perdre la vida al voltant de les 10 hores de la nit. Tot i traslladar-lo immediatament a l'hospital, no es va poder fer res per salvar-li la vida.

El seu germà també ha demanat que es "mantingui el seu record" i se segueix veient els seus vídeos. De fet, després de conèixer-se la tragèdia, els seus continguts més recents s'han omplert de comentaris de condol i de tristesa per la pèrdua. En paral·lel, el seu germà ha obert una campanya per recaptar diners per cobrir les despeses de l'hospital i el funeral i que ja suma més de 12.000 dòlars.

 
@wafffler69 Replying to @lizmars69 I have dipped the Loop into the waters of lake minnetonka #big #fruit #loop #cereal #mschf #food #foodtok @wafffler69 ♬ original sound - wafffler69

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: