Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 18 de gener de 2023 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 



Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Som els dos d'Olot, ja fa temps que parlem i ens vam veure el dia 31 a la festa del pavelló. Em sembles un tio guapíssim i et tinc moltes ganes. Penso molt en tu i l'altre dia quasi em llenço quan et vaig veure. El teu nom comença per G i el meu per A, tinc moltes ganes de veure't i explicar-te tot el que sento per tu.

Noia, 16 anys
Ens hem liat de festa un parell de cops i ara parlem per Insta. Jo et veig com a alguna cosa més que un lio de festa, però no sé què sents tu… El teu nom comença per G, ets moreno i moníssim.

Noia, 13 anys
Ets un noi, el teu nom comença per J i el meu també. En coneixem des de p3 i som amics, però ara m'has començat a agradar… No sé per què... Potser perquè parlem més o perquè ets molt amable. Si llegeixes això avisa'm (som de Terrassa).

Noi, 14 anys
L'estiu passat, un amic comú ens va presentar i ens hem fet molt amics, fins al punt que cada dia parlem. Crec que m'estic enamorant molt de tu, però no vull dir-t'ho perquè no vull perdre la teva amistat.

Noia, 14 anys
Anem junts a Anglès i vius a prop meu. Moltes vegades ens tirem miradetes i fa molt que m'agrades. Tens el cabell arrissat i ets més gran que jo.

Noi, 16 anys
Ets una noia que parlem sovint, tenim amics en comú i som de pobles veïns. Aquest estiu vam començar a parlar més, fins i tot va poder acabar a més, però per diferents motius no va poder ser. M'he quedat amb les ganes, no sé si tu també. Si és així i ho veus, obra'm per Instagram dient SI.

Noi, 18 anys
No crec que ho llegeixis, però vaig amb tu a l'EOI d'Esplugues, grup d'anglès 16:00 dl/dm, i em sembles molt guapo. De la mateixa manera, crec que ets hetero així que... jajajaja. Si saps qui soc, obra'm per Whatsapp.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: