Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 15 de gener de 2023 a les 09:21
Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Tercera setmana de gener de 2023:



Esperem que l'any estigui començant d'allò més bé! Segurament aquests primers dies has notat que tenies ganes de fer coses però semblava que el món anava massa lent. Doncs bé, això és perquè Mercuri estava retrògrada, però ara ja el tenim directe i això significa que aquesta setmana coses que havies estat valorant i preparant comencen a arrencar ràpid! Tot allò que hagis treballat bé, aquesta setmana començarà a activar-se i ho notaràs!


L'energia està força tranquil·la en general i la temporada de Capricorn ens demana organitzar, planificar a futur i perseverar per aconseguir el que volem! (encara que faci mandreta...).

Alhora dir-te que entre el 21 i el 23 de gener es notarà l'energia de la lluna nova a Aquari, moment ideal per fer xarxa. Sentiràs que vols aportar al col·lectiu, que tens ganes de compartir amb altres persones i que allò que no hagi sortit com desitjaves no serà cap drama ja que veuràs com el teu entorn t'ajudarà i et sostindrà. Sent l'energia del col·lectiu i coopera!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: