Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 13 de gener

per Redacció, el 13 de gener de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada.


 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Avui un malentès amb un amic/ga podria complicar les relacions de grup. Les teves habilitats socials, per sort, aconseguiran que tot se solucioni de pressa. Estigues orgullós de tu mateix/a. 


TAURE 
Avui una bona notícia t'alegrarà el dia. Centra't en les coses bones i deixa de pensar en els problemes que fa dies que et preocupen. Necessites descansar mentalment o acabaràs perdut.


BESSONS
T'està començant a agradar algú que abans t'havia passat desapercebut. La seva manera d'actuar davant certes situacions fa que et sentis molt identificat/da amb els seus valors. No vulguis córrer a l'hora de mostrar els teus sentiments, abans has d'aclarir-te.


CRANC 
La teva capacitat d'esforç farà que puguis superar un obstacle inesperat. Tots t'agrairan la dedicació que poses en les coses, fins i tot en aquelles que no suposen cap benefici per a tu. Això et farà sentir molt ple. 


LLEÓ 
Com a tots, t'agrada que et diguin coses boniques, però de vegades et fixes massa en les paraules i massa poc en els fets. Hi ha algú que està fent sacrificis per a tu i no li estàs agraint. Avui et toca ser més empàtic i intentar posar-te en la pell d'ell/a. 


VERGE 
Ser tossut/da no farà que els problemes se solucionin. Si t'has barallat amb algú, el millor que pots fer és cedir i escoltar l'altra banda, encara que et costi. Com més comprensiu siguis, millor.


BALANÇA 
No estàs passant pel teu millor moment i això es nota. Avui estaràs especialment estressat i se't farà molt difícil afrontar certes converses. Si no et veus preparat, deixa-les per més endavant. D'aquí a uns dies l'ambient estarà més calmat. 


ESCORPÍ 
Avui tens sort, sobretot en els estudis. Algú que no t'esperaves et felicitarà per tot el que has aconseguit fins ara i això et farà sentir orgullós de tu mateix. En el terreny de l'amor, ja és hora que confiïs en tu. 


SAGITARI 
Deixar que els nervis et dominin perquè els teus objectius no es compleixen et pot complicar el dia. Has de tenir més paciència i procurar mantenir la calma. Tot arriba, més d'hora o tard. Intenta ser-ne conscient. 


CAPRICORN 
De vegades et costa preguntar allò que no saps i per culpa d'aquesta indecisió t'acabes equivocant. Sigues sincer i abaixa la guàrdia, no sempre t'estan jutjant encara que tu et creguis que sí. Avui, algú t'ho demostrarà. 


AQUARI 
Avui deixaràs de banda el malestar i et centraràs en una cosa que et posa de bon humor. Això et farà estar ple d'energia i per fi et tornaràs a sentir tu mateix. Gaudeix d'aquest moment de calma i aprofita'l per aclarir les teves emocions. 


PEIXOS 
És possible que avui algú et discuteixi alguna cosa i que això et faci estar de mal humor. No vulguis imposar el teu punt de vista o se t'acabarà girant el contra. Escolta abans de fer res.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: