Logotip de Adolescents.cat

Denuncien una empresa per robar peces de Zara i vendre-les més cares

per Redacció, el 12 de gener de 2023 a les 10:08
Inditex ha denunciat a la marca de moda Thilikó (amb seu a Los Àngeles) per estafar als seus clients. Els acusen de delictes de drets d'autor, publicitat enganyosa i competència deslleial.

Què ha passat? Zara assegura que Thilikó els ha robat les seves peces de roba i les ha fet passar com a pròpies. Pel que sembla, l'empresa comprava roba de Zara, canviava les etiquetes i la venia més cara. En concret, multiplicava el seu preu per 7. .


A més, en una investigació duta a terme per l'equip de Zara, també s'ha demostrat que Thilikó els ha estat agafant sense permís les imatges promocionals que apareixen al seu web i les ha estat utilitzant per a vendre més cars els seus productes. Concretament, Inditex ha identificat com a pròpies 32 fotografies totes protegides per drets d'autor.

Ara caldrà veure com es resol el cas, però la cosa no pinta bé per Thilikó.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: