Logotip de Adolescents.cat

Aquestes són les novetats que Netflix té preparades per aquest 2023

per Redacció, el 13 de gener de 2023 a les 06:00
Netflix és la plataforma de streaming més exitosa del moment i ha aconseguit enamorar al públic espanyol amb produccions com La casa de papel i Élite. Aquest 2023 no serà diferent, sinó que ha deixat clar que continuarà apostant per Espanya i produint sèries i pel·lícules que donaran molt a parlar.

Aquest any estarà ple de novetats i trobarem moltes sèries i pel·lícules i algun reality. Això pot indicar que, per ara, la plataforma deixa una mica de banda els realities per centrar-se en un altre tipus de contingut.
 
Al vídeo podem observar moltes cares conegudes com Álvaro Rico, Milena Smit, Quim Gutiérrez, Najwa Nimri, Úrsula Corberó, Valentina Zenere, Pedro Alonso i, fins i tot, a Mario Casas. Repassem els títols que apareixen:

 


Entre les novetats trobem algunes de molt esperades com la segona part de A través de mi ventana (A través del mar) i Un cuento perfecto, l'adaptació de l'exitosa novel·la d'Elisabet Benavent. També trobem noves temporades de sèries com Bienvenidos a Edén, Élite i Valeria, entre d'altres.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: