Logotip de Adolescents.cat

Les indirectes de Shakira a Piqué en la seva nova cançó amb Bizarrap

per Redacció, el 11 de gener de 2023 a les 09:21
Bizarrap ha anunciat que avui publicarà una nova cançó juntament amb Shakira, concretament la "BZRP Music Session #53" per això, l'expectació és màxima, ja que el productor sempre llança temes que acaben sent hits.

De fet, l'argentí s'ha convertit en un dels productors musicals amb més èxit del món, triomfant amb temes com Quédate, juntament amb Quevedo.


Com no podria ser d'una altra manera, molts usuaris de les xarxes socials es pregunten si en aquesta ocasió hi haurà també un dard enverinat de Shakira cap a Gerard Piqué. Cal recordar que ha estat una cosa bastant habitual en les seves noves cançons des que va llançar Te Felicito i Monotonia.

Pel que sembla, la lletra segur que tindrà alguna indirecta a la seva exparella. Els versos que s'han fet públics del nou tema en són un clar exemple:  


"Una loba como yo no está pa' tipos como tú. A ti te quedé grande, por eso estás con una igualita que tú. Esto es pa' que te notifiquen, así que trague, trague, mastique. Yo contigo ya no regreso, ni aunque me llores, ni me supliques. Entendí que no es culpa mía que te critiquen. Yo solo hago música, perdón que te salpique".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: