Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 590]

per Redacció, el 14 de gener de 2023 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Una nit de Nadal, com cada any, els meus cosins i jo ens quedàvem a dormir a casa l'àvia. Aquell any, un dels meus cosins, va convidar a un parell d'amics, ja que l'àvia l'havia deixat. Ens ho vam passar molt bé, fins que va ser hora d'anar a dormir. Jo dormia entre un dels amics del meu cosí, i el meu cosí. Dormíem en sacs de dormir. Va passar una hora i jo notava que algú m'estava mirant, vaig obrir els ulls i vaig veure a l'amic del meu cosí mirant-me. Ens vam començar a liar i posar-nos calents fins a arribar al punt de masturbar-nos, ell a mi i jo a ell. El que no sabem és si algun dels meus cosins va sentir alguna cosa, quina vergonya.

Noia, 16 anys
El meu exnòvio i jo anàvem a la mateixa classe. Un dia ens tocava anar d'excursió i havíem d'agafar el bus. Total, em va posar l'anorac sobre les cames i em va començar a tocar sense que ningú ho sàpigues. Em va agradar massa i em va posar moltíssim.

Noi, 15 anys
Per Cap d'Any estàvem un grup d'amics a casa meva (tenia casa sola). Eren les 4 de la matinada i estàvem tots mirant una peli, i jo i la meva novia ens vam posar sota una manta i dissimuladament ens vam tocar a full entre els dos, tot això amb els nostres amics al costat.

Noia, 13 anys
Un dia vaig quedar amb el noi que m'agradava i ell em va dir que si anàvem a un supermercat a per aigua que tenia set. Vam acabar als lavabos del supermercat, jo li vaig fer una mamada i una palla i ell a mi em va fer dits i mel va menjar. Després vam sortir dels lavabos com si res.

Noi, 17 anys
Estàvem d'excursió de final de curs. A la meva habitació érem tres nois i al final de la nit vaig acabar marxant de l'habitació perquè cadascú dels meus amics van acabar amb una noia liant-se i un ocupant el meu llit. Llavors vaig anar a dormir a una habitació de noies a un llit de matrimoni. Jo estava al mig de dues noies. A mig de la nit em va agafar morbo i em vaig aixecar per anar-me a fer una palla al lavabo. Una noia em va sentir i va venir al lavabo amb mi. Al final ens vam acabar liant i fent tocaments mentre sentíem a l'habitació del costat dels meus amics com follaven.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: